Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите

...
Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-25 ноември

Овен
Ще ви бъде мъчно да сдържате страстите и думите си. В резултат на това е допустимо да нараните възприятията на половинката си, изключително в случай че въпросът е на деликатна тематика. Опитайте се да овладеете вашия характер или през тази седмица се въздържайте от провеждането на тежки диалози.
Телец
Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете диалози, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви вложения. Запазете концепциите си единствено за двама ви. В края на седмицата се отдайте на уединение, тъй като съгласно звездната карта ви чакат вълшебни моменти.
Близнаци
Ако желаете да обсъждате нещо значимо с колегата, направете го до вторник. След това връзката няма да върви елементарно. Всичко е поправимо, в случай че запазите положителния звук. Времето е уместно да планирате нещо, обвързвано с общото ви бъдеще.
Рак
Постарайте се да избягвате споровете и контролирайте желанието си да надделеете над колегата. Въпреки че ще бъдете изкушени да употребявате думите си като смъртоносно оръжие, помислете кое е по-важно за вас – последната дума да е ваша или връзката ви да се резервира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР