Овен Ще имате нужда от огромна порция любов и внимание,

...
Овен Ще имате нужда от огромна порция любов и внимание,
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 17 ОКТОМВРИ

Овен

Ще имате потребност от голяма порция обич и внимание, а в същото време ще би трябвало да покажете угриженост и поддръжка. Може да опитате две в едно.

Телец

Емоционално кондензиран е този ден. Ще възприемате прекомерно във вътрешността цялата информация, която идва към вас и наподобява е време да си дадете отмора. Усмихвайте се повече.



Близнаци

Лесно ще се разсейвате през днешния ден, все нещо по-интересно ще се случва и ще ви притегля вниманието, а е значимо да сте съсредоточени и основното - потребни. Правете нещата едно по едно, потапяйте се в тях и ги усещайте.

Рак

Денят, в който ще усетите бурите и възторга в душата си. Повече безредици, мощни страсти, нарастнала сензитивност.

Лъв

Доста капризни ще сте през днешния ден, само че както нормално, ще ви се размине елементарно. Не прекалявайте с търпението на близките, бъдете по-съобразителни. 

Дева

Сутринта просто се оставете на силата на силата, която усещате, поканете я в живота си. Вечерта посетете място, на което от дълго време не сте били. 

Везни

Успешен ден. Ако имате потребност от нещо, ще съумеете да го получите, въпреки че неприятни дреболии ще ви преследват през целия ден. 

Скорпион
 Как да привлечете шанса съгласно зодията си Как да привлечете шанса съгласно зодията си
Какво би трябвало да направи всеки знак от зодиака, с цел да не го напусне шансът? Овенът се предлага да се концентрира върху финансовата...

Не изключително добър ден за самочувствието ви. Има заплаха от вирусни болести. Пазете се. Не натоварвайте черния дроб. 

Стрелец

Днес ще би трябвало да примирите персоналния с публичния интерес. Желанието да се визиите ослепително пред любовта на живота ви може да се трансформира в комична обстановка. 

Козирог

Днес би трябвало да се огледате в очите на близките и не, с цел да видите личния си искра, а с цел да откриете минусите (колкото и да е необичайно даже и вие ги имате). 
 Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно! Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно!
Астролозите откриха 6 несъвместими двойки съгласно знака на зодиака, които избират да се унищожат взаимно, в сравнение с да могат да живе...



Водолей

Днес може да чувствате известно напрежение, само че е от многото задания, които сте си сложили. Така или другояче ще се справите ослепително, за какво се тормозите за несъществени неща. 

Риби

Основната ви премисъл през днешния ден ще е в какво положение сте оставили къщата, дали ще съумеете да напазарувате и ред други тривиални неща. Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР