Овен Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия

...
Овен Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 август

Овен
Шегите Ви през днешния ден ще са мъчно разбираеми за Вашия обичан човек. За тази цел ще са му нужни освен най-много старания, само че и най-много предпочитание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не желаете от него невъзможното, или съвсем невъзможното.

Телец
Телците са подтикнати към безконтролно държание от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не желаят да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква несъобразителност, и ще разберете, за какво денят не е доста подобаващ за нови инициативи. За сметка на това пък, извънредно мощно е въздействието на новите трендове в областта на сантименталните връзки. Очакват ви запаметяващи се срещи, приятни самопризнания и невероятни сърпрайзи. Дайте воля на възприятията си! Днес може да бъдете изцяло откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете вярно разбрани.

Близнаци
Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, по какъв начин то-весело да се развличате, белким звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има задоволително сила, с цел да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още много забавни неща, тъй че ще е обидно да пропуснете някое от тях единствено тъй като не сте си отпочинали по-рано.

Рак
За страдание през днешния ден раздялата е неизбежна. Не се опасявайте – не е вечно! Просто през днешния ден с обичания си човек, по едни или други условия, ще изкарате поотделно. Навярно прекомерно патетично ще звучи изказванието: „ Разстоянието е най-хубавата инспекция за възприятията ”. Разстоянията ще бъдат незначителни, а и разлъката скоро ще свърши...

Лъв
През този ден очевидно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия непрекъснат обичан човек напълно няма да бъде спънка: в края на крайщата не става въпрос за невярност, а единствено леко заиграване - нещо като подготовка на личната привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!...

Дева
Днес ще Ви бъде много мъчно да съгласувате проектите си за близко бъдеще с проектите на своя обичан човек. По някаква причина компромис няма да бъде допустимо да се откри. Навярно тази активност е по-добре да отложите за по-добро време.

Везни
Строгите ограничавания, които са Ви пречели напоследък, най-накрая ще изчезнат - или от самосебе си, или с нечия непозната помощ. Ще Ви останат доста свободно пространство и сила. Този ден моеже да се трансформира в каквото Ви е угодно, та по тази причина използвайте своето въображение и си намерете занятие, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате шир за маневри. Това ще Ви даде прелестния късмет да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
Прекалено обичате измененията и не можете да търпите досада. Нищо не Ви нервира по този начин, както упованието. Затова през днешния ден, когато се случи нещо, което от дълго време сте очаквали, ще бъдете извънредно удовлетворени. Ще посрещнете идващите промени с необятна усмивка и разтворени прегръдки. Ако Вашият сътрудник не изпитва подобен възторг, даите му време да свикне, с цел да може да се порадва дружно с Вас.

Козирог
Днес Вашия обичан човек ще изиска да Ви стане още по-близък, и за тази цел ще се опита да Ви помогне в решаването на някакъв Ваш нравствен проблем, да Ви поддържа в сложна минута и изобщо да направи за Вас нещо изключително. Ако желаете повече да се сближите, с наслада приемайте предложенията за помощ.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
Погледнете в своето бъдеще няколко седмици напред. Какво виждате? Ако не можете да отговорите на този въпрос, вгледайте се по-внимателно. Живеещата вътре във Вас колебливост може да открие на пътя Ви някои загради, само че това е просто мираж. Не позволявайте на някакви неразбираеми видения да препятстват пътя Ви напред. В персоналния си живот преодолявате нов сектор от пътя и по тази причина обезателно отпразнувайте това събитие. Възможно е бъдещето в този миг да бъде завоалирано в някаква загадка, само че Вие несъмнено се движите в нужната посока! /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР