Овен Седмицата ви предлага възможност да си дадете сметка от

...
Овен Седмицата ви предлага възможност да си дадете сметка от
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 1-5 март

Овен
Седмицата ви предлага опция да си дадете сметка от какво се нуждаете в любовта. Може би не можете да намерите салдото сред желанията си и това, което сътрудникът ви дава.
Телец
Вътрешни подозрения са в положение да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате страстите си, до момента в който овладеете мислите си. Не говорете прекалено много, тъй като напрежението ще ескалира елементарно.
Близнаци
Ще съумеете да дадете независимост на вашите полови мечти.А най-хубавото е, че цялата тази фамилиарност ще върви ръка за ръка с духовна връзка.
Рак
 Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за март 2021 Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за март 2021
Овен Запомнете, че някогашните сътрудници единствено могат да ви навредят в сегашния живот. Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си....
Половинката ви ще се пробва да ви управлява и да постанова мнението си. Подходете с схващане и връзка, тъй като това държание е подбудено от неустановеност, а не от предпочитание за власт.
Лъв
Не се опитвайте да манипулирате колегата, с цел да получите това, което желаете. Грозните черти от характера ви сигурно няма да оказват помощ да вземете превъзходство в обстановката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР