Овен Седмицата ще започне с необходимостта от спешното разрешаване на

...
Овен Седмицата ще започне с необходимостта от спешното разрешаване на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 21-27 септември

Овен
Седмицата ще стартира с нуждата от незабавното разрешаване на някои проблеми. Най-вероятно те ще са свързани с любовни въпроси. Сряда е денят, в който ще може да си поемете въздух и да вземете нужната ви доза вяра. В петък ще имате повече изясненост по какъв начин ще се развият нещата. Има огромни шансове те да са във ваша изгода, само че това не значи, че не би трябвало да положите съществени старания. Уикендът ще премине под знака на любовта и романтиката, само че въпреки всичко не се отпускайте.
Телец
През цялата седмица ще ви занимават въпроси, свързани с повишението на приходите ви и подобряването на външния ви тип. Ако ви предстоят значими срещи направете по този начин, че да изглеждате стилно, с цел да наблегнете статуса си. В сряда ще имате любовно прекарване, само че не бързайте да вършиме огромни крачки. В петък ще се наложи да се борите за постигането на значима персонална цел. Събота също ще премие под знака на доказването на значимостта на желанията ви. В неделя направете нещо, което да накара душата ви да пее. 
Близнаци
Очаква ви, наситена на събития седмица. Ще се наложи да действате по едно и също време на няколко фронта и все от тях ще бъде извънредно значим. Дисциплината, прецизно написаните задания и явен график ще са нещата, които ще ви оказват помощ да се справите ослепително с всичко, което ви следва. Неделя е денят, в който най-сетне ще може да си отдъхнете. Постиженията ви ще ви изпълнят с изключителна наслада и удовлетворение. Празнувайте!
Рак
В началото на седмицата ще ви обземете ненаситен блян по обичан човек. Направете по този начин, че пристрастеността ви да има красиво изражение. Вторник и сряда са дни, в които да отделите време на развиването ви във връзка с образованието. Сега в тази област ви чакат съществени триумфи. Четвъртък и петък ще са най-натоварените ви дни в интервала - подгответе се добре за тях. През почивните дни проявете нарцисизъм и правете единствено това, което ви кара да се чувствате щастливи. 
Лъв
Очаква ви извънредно плодотворна и сполучлива седмица. Там, където другите ще срещат компликации и ще се бавят, вие ще жънете триумфи и победи. Емоционалното ви положение ще е устойчиво и ще ви помогне да имате задоволително сила. Четвъртък е денят, в който би трябвало да сте по-внимателни с възприятията си. Рискувате да нараните някого. От петък стартира къс интервал на мира, в който ще може да се насладите на ролята си на победител и да се възползвате от достиженията си. 
Дева
През тази седмица ще може да покорите върховете, които сте си набелязали. Никой не е обещавал, че ще бъде елементарно, по тази причина не се отхвърляйте, тъй като има някакви компликации. За да ви е по-лесно душевен мислете за идните победи и облаги. Проявата на дисциплинираност в този момент ще ви обезпечи дълъг интервал на равнодушие. С напредването на дните напрежението ще понижава. Използвайте всеки момент, с цел да си почивате и поемате въздух, само че без да се отпускате прекомерно. 
Везни
Седмицата ще е сполучлива за всички действия, свързани с пари. Също по този начин времето е уместно за срещи и събития, в които да се изявите в най-хубавата си светлина. Мероприятията, които ще посетите ще имат огромна изгода за вас и имиджа ви. Петък е денят, в който може да атакувате, от дълго време набелязана цел. Не щадете средства и сили. В неделя се пазете от пагубни и разрушителни страсти. Не проявявайте ревнивост или злоба.
Скорпион
Седмицата ще е забавна и наситена със събития. Не обичате да ви е скучно, по тази причина не се оплаквайте, в случай че се постанова да мислите за няколко неща по едно и също време. В по-трудните моменти не се колебайте да се обърнете за помощ към въображението ви. В петък бъдете деликатни - най-добре не шофирайте, внимавайте при секване и при боравене с остри предмети. Останете с нараснало внимание и през почивните дни.
Стрелец
Седмицата ще е спорна и изпълнена с разнородни събития. Докато имате триумф в една област, в друга ще срещате съществени компликации. Вие избирате на кое да обърнете внимание, само че сигурно, в случай че забелязвате триумфите си ще ви е по-лесно. Силната ви страна в този момент ще бъдат въображението и страстите ви. Ако може избягвайте взимането на решения. Рационалността в този момент няма да е най-силната ви страна. С напредването на дните умората ще се натрупва. Не допускайте да се трансформира в обезсърчение. 
Козирог
 Към какво да се стремят представителите на всяка зодия в живота си? Към какво да се стремят представителите на всяка зодия в живота си?
Всеки от нас от време на време има потребност от знак, упътване или лека подсказка по какъв път да поеме в персонален или професионален проект. Тук на пом...
През тази седмица ще имате своите възходи и падения. Не се ядосвайте, че не всичко ще е розово, а оценете това, че спазвате закона за салдото. Добре знаете, че няма по какъв начин животът да е изпълнен единствено с позитивни събития. Винаги, когато обстановката ви дотежи може да се обърнете за помощ към фантазията си. Ако сте човек на изкуството или просто имате занимание - обърнете се към него. Така ще разпуснете и ще се извършите със сили за нови подвизи.
Водолей
Седмицата ще ви даде, по този начин скъпите за вас - независимост на деяние и успокоение. Използвайте опцията, с цел да извършите нещата по ваш усет, само че никога не се отпускайте. Дори в този момент да няма надзор и наблюдаване над дейностите ви, сигурно на по-късен стадий ще би трябвало да визиите доклад на активността си. Четвъртък е денят, който ще бъде изпълнен с най-приятните за вас страсти. В неделя се пазете от ненужни разногласия и спорове.
Риби
През тази седмица ще би трябвало да сте подготвени за всевъзможни провокации. Не е допустимо да предвидите какво тъкмо ще се случи, тъй че използвайте всеки един спокоен миг, с цел да извършите в него рутинната си работа. С повече усмивка и прохлада ще може да съумеете да бъдете там, където е належащо и да реагирате в точния момент на събитията. В любовен проект ви чака доста романтика. Ако сте дама - не правете взаимни отстъпки с външния ви тип. Сега е време за рокли и сантиментални прически. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР