Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 28 май 2023 г.

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
На Вашия обичан човек през днешния ден може да се завиди, тъй като Вие ще го разбирате от половин дума или половин взор. Дано по-често да се радвате на такова схващане! Както е известно, когато докторът е утолен, и на болния му е по-лесно. Значи щом Вашата половинка е щастлива, и вие ще вкусите парченце от това благополучие.

Близнаци
През първата половина на деня може да покажете своите най-хубави страни. Това е време, извънредно уместно за другарство и дава обещание забавни запознанства. Освен това са вероятни доста удачни покупки. Може да подновите дрешника си, а това ще се отрази доста добре на Вашето самочувствие. Творческият Ви капацитет е висок, и по тази причина новите инициативи наподобяват прекомерно многообещаващи. Денят е подобаващ за приемане и анализиране на нова информация и четене на нова литература. Вечерта може да се разноските, с цел да се избавите от безсъницата и главоболието. Внимавайте доста, когато взимате медикаменти!

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи дълго време да потвърждава някаква истина, с която Вие, по една или друга причина, няма да се съгласявате. В последна сметка или ще стигнете до консенсус, или ще измененията своето мнение. Важното е, разногласието ви да не приключи с кавга.

Лъв
При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Предстои Ви още един тежък ден, изпълнен с работа. Не е желателно да поемате неща, които не са Ваше обвързване. Помнете това, когато някой се приближи до Вас с в действителност „ горещи ” задания, или с доста обемна работа. Преди да приемете да пожертвате идната приятна вечер, помислете за индивида, който е до Вас и с който сте се канели да я прекарате.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, само че някои Ваши страсти са изостанали в предишното. Доставете си забрадка за разчистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези мемоари или несъразмерното Ви въодушевление по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите нужната убеденост. Защо по този начин се държите за хрумвания, гледни точки или философия, които към този момент са изгубили новост? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Денят е доста подобаващ за занимания, изискващи внимание, търоение и старание.Не разчитайте, че ще съумеете да пистигнете поставените цели в къси периоди - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите връзки ще се подреждат на пръв взор хармонично, само че не очаквайте от своите сътрудници безгранична лоялност, с цел да не се разочаровате. Денят е обвързван със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са по този начин мимолетни, както би Ви се желало да мислите, а зародилите се през този ден благосклонности бързо ще прераснат в съществено възприятие.

Козирог
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Причината за всички Ваши проблеми е в това, че прекомерно доста мислите за тях. Ако им отделяте по-малко време, те не биха били проблеми изобщо и дори не бихте ги забелязвали. А Вие и сами се вълнувате, и своя обичан човек карате да претърпява. В последна сметка всичко визира най-много него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР