Овен Пригответе се за една вълнуваща седмица по отношение на ...

Овен Пригответе се за една вълнуваща седмица по отношение на

Дневен любовен хороскоп за днес, 04 ДЕКЕМВРИ

Овен

Пригответе се за една вълнуваща седмица във връзка с любовта. Флиртове, закачки… Очаква ви забавен срок. Тези от вас, които са обвързани знаят къде им е сърцето.

Телец

През тази седмица ще се чувствате по този начин, като че ли връзката ви има потребност от повече зареждане. Постарайте се по-често да оставате уединено с половинката, да разговаряте. 

Близнаци

Ще бъде чудесна седмица за обвързаните представители на зодията. Ще се забавлявате с другари. Възможно е вашата половинка да ви окаже поддръжката си в някакво начинание. 

Рак

Партньорът ще ви поддържа повече от всеки път. Той или тя даже може да изиграе значима роля върху смяната в кариерата ви. Късметлии сте, уважаеми Раци!

Лъв

Ако се намирате във връзка, планирайте пътешестване с обичания човек. В случай, че сте необвързани, обърнете внимание на човек, който ще срещнете и който може да се окаже чужденец.

Дева

Обмисляйте добре всеки ход, ще имате опция за инвестиция, която ще е от изгода и за двама ви. Също по този начин има вид един от вас да получи покачване в работата.

Везни

Любовната ви връзка ще стартира или ще се развива тъкмо по метода, по който ви се желае. Ще ви бъде по-лесно да покажете своята благодарност един към различен. 

Скорпион
Тези ЗОДИИ постоянно се обвързват пъклен мъчно
ТЕЛЕЦ Телците са упорити и доста държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това постоянно е предизвикателство даже за най-търпел...

Необвързаните Скорпиони е изцяло допустимо да стартират офис романтика. Бъдете отворени за намиране на нова обич. Може да я срещнете тук-там, на които не очаквате.

Стрелец

Ако сте необвързани имате огромни шансове да се запознаете с забавна персона. Очаквайте повече пристрастеност в любовния ви живот. Възползвайте се, до момента в който Венера е в удобна позиция.

Козирог

Тези от вас, които обмислят по-сериозна крачка с обичания човек, могат да подхващат тези стъпки и връзката с половинката ще върви доста по-гладко. Тези от вас, които нямат обичан човек до себе си, също ще се радват на позитивно развиване. 
3-те зодии, които сменят най-вече сътрудници
В живота има два вида хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през огромно търсене и доста сътрудници,...Водолей

Комуникацията и взимането на значими решения дружно с половинката ще бъде по-лесно и прелестно. Ще преоткриете любовния си живот.

Риби

Вашите финанси са напът да се подобрят и това ще се отрази позитивно на взаимоотношенията с половинката. Възможно е да ви хрумнат хрумвания за бизнес.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg