Овен През този месец очаквайте неочакваното. Промените са гарантирани, но

...
Овен През този месец очаквайте неочакваното. Промените са гарантирани, но
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март 2021 г.

Овен
През този месец очаквайте непредвиденото. Промените са обезпечени, само че какви ще бъдат те - няма да ви е елементарно да предвидите. Затова постоянно имайте авариен проект за деяние. В средата на месеца ще имате изясненост по множеството въпроси. Стабилността, която ще настъпи ще бъде с незнайна дълготрайност. В персонален проект също очаквайте изненади. Не забравяйте за правото на всеки да разполага с персоналната си независимост. В края на март е наложително да си дадете отмора от натрупалото се напрежение. Вземете си отпуск и се пробвайте да прекарвате по-малко време в обществените мрежи.
Телец
През този месец ще може да се облегнете на приятелско рамо. Не се колебайте да търсите съвет в обстановка, в която страстите и разсъдъкът са на друго мнение. Много е значимо да се опитате да погледнете на нещата с очите на непряк наблюдаващ. През целия интервал обективността ви ще бъде най-важното ви качество и дарба. В средата на март не харчете ненужно пари. Тогава ще може да се уверите, че най-хубавите неща в живота нямат нищо общо с материалното. В края на месеца си дайте повече време за обич и романтика.
Близнаци
През този месец основната ви грижа би трябвало да бъде здравето. За задачата изчистете живота си от всичко и всички, които ви основават негативни страсти. Сега ще е доста значимо да подбирате дейностите си. Вероятно ще се замислите и за промяна на работата. Със стоплянето на времето избирайте по-слънчеви направления, с цел да бъдат разходките ви пълноценни. Сутрин не забравяйте за закуската и в случай че може направете опит да се разделите с нездравословните ви привички. В края на месеца независимите представители на знака може да си изгубят мозъка от жадност за обич. Бъдете разсъдливи и не преминавайте границите на рационалното.
Рак
През този месец наблегнете на самоусъвършенстването. Сега е време за нови познания и надграждане на съществуващите. Не се опасявайте да бъдете нови, по-добри и с по-широки възгледи за живота. Месецът ще ви сложи в обстановка, в която ще би трябвало да преразгледате възгледите за живота си. В персонален проект това може да промени радикално нещата, само че това не трябва да ви плаши, щом ви прави по-добър човек. В края на месеца помислете дали не бихте могли да се включите в някакво благотворително събитие. Това ще ви донесе възприятие за задоволство и значителност. 
Лъв
През този месец пролетта ще разсъни креативните ви сили. Проектите ви ще се развиват добре. Ще можете да извършите доста преференциална инвестиция, подобрявайки финансовото си положение за години напред. Творческите планове с ваше присъединяване ще донесат солидна облага. Чувствайте се свободни да се заемете с всяка работа, изключително откакто имате задоволително сила за трима. Всяка ваша самодейност през втората половина на месеца ще бъде търсена. Реализирането на  концепциите ви ще донесат облага. Краят на месеца е уместно време да съживите креативните си проекти. В персонален проект са вероятни обрати. Не се тормозете - те ще доведат до позитивни последствия за вас. Това, което изглеждаше невероятно, единствено ще пристигна във вашите ръце. През целия месец ви чака доста връзка, срещи, романтика и позитивни страсти.
Дева
През този месец ще би трябвало да докажете на другите на какво сте способни. В противоположен случай няма да можете да отбраните ползите си. В първите дни на интервала не би трябвало нито да бързате, нито да се пробвате да вършиме няколко неща по едно и също време. По-късно ще ви би трябвало сила, до момента в който е по-добре да изчакате. Точният миг за осъществяване на вашите проекти ще пристигна през втората половина на месеца. Бъдете сдържани и деликатни в изявленията си. Последните дни на март ще ви дарят с доста романтика. Общуването с обичания човек може да донесе доста наслада и успокоение. Най-важното е да оставите нещата такива, каквито са и да не се пробвате да изяснявате ненужно безобидни въпроси.
Везни
През този месец, каквото и да вършиме то ще изисква големи старания и отдаденост от ваша страна. Не се отхвърляйте от плануваното, напълно скоро то ще ви донесе солидна облага. Хубаво е да сте дейни в работата, само че без да жертвате персоналния си живот. Месецът е подобаващ за промяна на стила - облеклото и прическата. Не си отхвърляйте удоволствието да се показвате обществено в нещо ново и елегантно. През втората половина на месеца е допустимо сантиментално запознанство. Семейните представители на знака може да се зарадват с вест за попълнение в фамилията. Това е добър интервал и за избор на домакински любим.
Скорпион
Март ще ви донесе изблик на сили. Ще може да се утвърдите като престиж във всички сфери на активност. Началото на месеца използвайте за дотъкмяване на настоящи действия. С нови планове се заемете в средата на март. Внимателно подбирайте сътрудниците си. Възможни са изненади от страна на обичания ви човек - не им се противете. Те ще донесат многообразие и нов лъх във връзката ви. В средата на месеца е допустимо да изникнат въпроси за решение, свързани с възрастни родственици. Покажете, че сте способни на почитание и грижа. Някой ден и вие ще имате потребност от същото. 
Стрелец
През този месец не оставите нещата на случайността. Ще имате силите и ресурсите да повлияете на събитията и да ги насочите в посоката, която ще е най-полезна за вас. Началото на март не се изкушавайте да почивате прекомерно доста. Проявената интензивност в този момент ще предопредели характера на целия интервал. В персонален проект може да имате някои различия с колегата ви, само че в случай че не му дават прекомерно огромно значение те няма да повлияят на връзката ви. В средата на месеца е значимо да разнообразите всекидневието си. Редовните разходки по разнообразни направления няма да ви оставят да скучаете. Последните дни на март ще бъдат изпълнени с щастливи моменти, които ще виждате резултатите от вашите старания. Това е положително време за посещаването на нови места и организирането на къса екскурзия.
Козирог
През този месец ще имате късмет за ново начало. Не се колебайте да пробвате действия, с които досега не сте се сблъсквали. Нека и грешките не ви плашат. Малко по малко с настъпването на пролетта настроението ви ще се усъвършенства, а оттова ще се появи ентусиазъм. Първите дни на март събирайте сили. Средата на месеца към този момент ще би трябвало да положите по-сериозни старания, с цел да продължите напред. В работата ще ви бъде предоставена виновна задача. Не губете време в терзание по какъв начин ще се справите, а започнете да действате бързо и схватливо. В персонален проект нещата ще са спокойни. Не разисквайте ненужно наболели въпроси. В края на месеца може да помислите за планирането на отмора през идващите седмици. В последните дни на март очаквайте добра вест обвързвана с професионалното развиване
Водолей
Месецът ще ви даде доста благоприятни условия за облага. Не забравяйте обаче, че остатъците водят до парични загуби. В първите дни на интервала очаквайте безценен подарък от обичания човек. Дните ще бъдат изпълнени с естетика и съгласие в фамилията. В средата на месеца помислете за професионалното ви развиване. Това е добър интервал, в който ще са сполучливи всички действия, свързани със записването ви на учебен курс. В края на месеца е добре да се заемете със здравето си. Движете се повече, прекарвайте повече време на чист въздух - слънцето ще ви въодушеви за нови креативен хрумвания.  
Риби
През този месец ви чака прераждане. Това е време, в което сполучливо да се борите със страховете си. Време е да продължите напред. Много е значимо да не позволявате на рецензията да ви отхвърля от замисленото. В първите дни на месеца си дайте повече време за разходки и креативен действия. Те ще ви дадат нужния заряд. В средата на месеца пазете тайните си. Няма потребност да разкривате проектите си. Опитайте се и да се въздържите от желанието да се похвалите. Времето е положително за усилване на физическата ви активност. Сега разходките и времето, прекарано на чист въздух ще имат извънредно благотворно въздействие върху вас и самочувствието ви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР