Овен През този ден внимавайте какво говорите. Рискувате да кажете

...
Овен През този ден внимавайте какво говорите. Рискувате да кажете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 декември

Овен

През този ден внимавайте какво говорите. Рискувате да кажете нещо не на място и последствията може да са дълготрайни.

Телец

Ако към момента не сте си спечелили репутацията на финансов талант, това е единствено чиста случайност. Днес можете да решите съвсем всеки паричен проблем и което е по-важно - да не създавате нови.

Близнаци

Днес ще бъдете захласнати от концепцията да вършиме нещо на собствен риск, макар че здравият ви разсъдък ще ви подсказва, че не трябва да го вършиме. Все отново не нарушавайте закона.

Рак

Денят ще завърши добре. От сутринта няма да ви се коства, че е по този начин, само че просто би трябвало да имате самообладание. НЕ се пренапрягайте. 

Лъв

Това е ден, в който може да се наложи да измененията свое решение. Няма нищо неоправдателно в това. Просто събитията към този момент са разнообразни.  

Дева

Днес всичките ви старания ще доведат да извънредно сполучливи резултати. Припомнете си този ден при идващото предизвикателство, което ви срещне.

Везни

Основната ви задача през днешния ден ще бъде да сте на вярното място в вярното време. Денят може да бъде началото на един много разгорещен романс.

Стрелец

През този ден е добре да деянията висша форма на отговорност. От дейностите ви през днешния ден ще зависи доста от вашето бъдеще.

Козирог

Това е ден, в който да останете правилни на правилата си, каквото и да се случва. Не бъдете нерешителни. Нямате мотив да се съмнявате в качествата си.

Водолей

През този ден може да се сблъскате с някои негативни условия, само че дано те не пречат на желанията ви. Действайте самоуверено и следвайте проектите си.

Риби

Без значение какво ще се случи през днешния ден, нищо не може да помрачи положителното ви въодушевление. Можете единствено да се надявате, че на идващия ден няма да имате прекалено много главоболия.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР