Овен През този ден ще сте просто неотразими. Всяка ваша

...
Овен През този ден ще сте просто неотразими. Всяка ваша
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 декември

Овен
През този ден ще сте просто неотразими. Всяка ваша дума или постъпка ще бъде одобрявана с удивление. Възползвайте се от обстановката.
Телец
През този ден ще може да си позволите да поемете обмислен риск. Обмислете добре изискванията и предвидете всеки предстоящ резултат. Дайте си добре сметка бихте ли понесли всички последствия.
Близнаци
Очаква ви уравновесен ден. Не очаквайте прекомерно доста. Винаги има и от едното, и от другото. Радвайтет се на хармонията.
Рак
Този понеделник не избързвайте с решенията, изключително в случай че последствията от тях мъчно биха се трансформирали. Не мерете всичко с едни и същи везни. Различните хора и обстановки изискват друг метод.
Лъв
Денят ще ви завари неподготвени за доста изненади. Планирали сте някои съществени действия, само че помислете кои от тях може да отложите, с цел да се насладите напълно на приятните прекарвания.
Дева
Понякога неналичието на събития е добра вест. Точно това ще ви се случи през днешния ден. Може да сте сигурни, че днешното ви успокоение ще е вашият шанс.
Везни
През този ден някой ще ви покаже, че ви цени извънредно доста. Не се чудете за какво – изцяло заслужавате сходна оценка. Възползвайте се оптимално от проявената благосклонност.
Скорпион
Денят е превъзходен за анализирането на хрумвания за нов бизнес. Опитайте се да разгърнете оптимално далновидно концепциите си, като предвидите всички благоприятни условия и трудности по пътя ви. В никакъв случай не се отхвърляйте от начинанието си.
Стрелец
Предстоят ви значими задания за осъществяване, само че ще има доста фактори, които да ви разсейват. Въоръжете се с воля и направете всичко, с цел да устоите на изкушенията.
Козирог
Този понеделник може да съжалите за ваша постъпка. Не се обвинявайте, сигурно сте създали най-хубавото за момента, а нищо не е непоправимо.
Водолей
Това е ден, в който ще бъдат подложени на тестване сериозността на вашите планове. Оставете шегите и хумора на страна и извадете на напред във времето най-дисциплинираната част от характера ви.
Риби
Този понеделник бъдете оптимално невъзмутими и далновидни. Емоциите не дават положителни препоръки. Приемете обстоятелствата, такива каквито са и мислете за бъдещето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР