Овен През този ден ще си спомните, какво е това

...
Овен През този ден ще си спомните, какво е това
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 юни

Овен
През този ден ще си спомните, какво е това ревнивост. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, по този начин и за Вашия обичан човек. Само че от време на време това е просто належащо с цел да Ви раздруса и да освежи Вашите усеща. Звездите се надяват, че единствено за това....

Телец
Днес не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек също има право на мнение и собстено виждане за обстановката. Затова не би трябвало да го притискате прекомерно и да го принуждавате на някаква тъкмо избрана реакция със своите думи и дейности.

Близнаци
Учението е светлина, а необразоваността - мрачевина! В тази азбучна истина през днешния ден ще се опита да Ви убеди Вашия сътрудник. Вероятно е взел решение да се запише на курс за проучване на непознат език, или е решил да придобие скъпото умеене, да плете макраме. Звездите Ви поучават: не се противете на новото начинание на колегата си - нали на Ви закача!

Рак
Имате всичко, от което се нуждаете, с цел да извършите усещане на власт-имащите. Толкова сте общителни, че ще съумеете да привлечете на своя страна всеки, който се изпречи на пътя Ви. Ще се наложи да имате работа с човек, с който има връзки някой от Вашите другари. Затова се убедете, че връзките Ви са в действителност чисти и транспарантни. Нали не желаете, да навлизате в непозната територия? Използвайте своето обаяние, с цел да изгладите напрегнатата обстановка.

Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
Днес няма да е елементарно на Вашия обичан човек да потвърди на целия свят като цяло и на себе си в частност, че е заслужен за такова благополучие, като Вашата обич и че той най-на края е осъзнал това. Може би е добре да му помогнете, а?

Стрелец
Сменете през днешния ден функциите със своята половинка.Нека тя в този момент управлява всички Ваши дейности, а Вие категорично да се подчинявате. Или назад, пробвайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за който всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, какъв брой е комплицирано за Вашия обичан човек да живее с Вас?

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР