Овен През този ден рискувате да закъснеете за важно събитие.

...
Овен През този ден рискувате да закъснеете за важно събитие.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 декември

Овен

През този ден рискувате да закъснеете за значимо събитие. Настройте си тревога и залепете бележки, с цел да не забравите. 

Телец

През този ден не търсете необикновен мотив, с цел да извършите комплимент на обичания ви човек. Направете денят магически без причина!

Близнаци

Този вторник ще може да се преборите с ваш сериозен боязън. Помислете добре какво тъкмо ви плаши и ще разберете, че дяволът не е толкоз черен. 

Рак

Този вторник ще получите скъпи директиви. Поучете се от опита на по-опитните от вас. В това няма нищо срамно. 

Лъв

Този вторник ще намерите собствен заслужен заместител. Не се колебайте да прехвърлите част от отговорностите, които ви затрупват. 

Дева

Този вторник ще бъде нов ден за вас. Предстоят ви нови познанства и щастливи моменти в забавна конюнктура. 

Везни

Този вторник ще получите огромно самопризнание. Ако се чувствате недооценени в този момент е моментът да намекнете за това. 

Скорпион

Денят е подобаващ за решаването на въпроси от персонален темперамент. Но в този момент не е моментът за контакти с държавни институции или други представители на формалната власт.

Стрелец

Този вторник не позволявайте на терзанията да скапват деня ви. Ако обещано събитие не е настъпило, няма за какво да огорчава.

Козирог

През този ден бъдете деликатни във финансово отношение. Рискувате да загубите огромна сума пари. Не пазарувайте скъпи артикули, не плащайте предплатено.

Водолей

Денят е подобаващ за уреждането на въпроси, свързани с недвижимо имущество. Всичко, обвързвано с организирането на обещано нещо ще протече сполучливо.

Риби

Този вторник ще имате прекомерно доста сила. Рискувате да се захванете с неща, за които, макар желанията ви, няма да имате време да довършите. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР