Овен През този ден пазете тайните и намеренията си. Рискувате

...
Овен През този ден пазете тайните и намеренията си. Рискувате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 май

Овен
През този ден пазете тайните и желанията си. Рискувате да издадете загадка информация за себе си на някой, който не ви желае положителното.
Телец 
През този ден ще би трябвало да се справите със съществено затруднение. Най-добре потърсете другари за помощ, няма да се справите сами.
Близнаци
Това е ден, в който да пазите реномето си. По-добре се въздържайте от интензивно присъединяване в мероприятия, както и от крайни изявления.
Рак
През този ден ще може да се насладите на тишина и естетика. Не допускайте някой да скапе уединението ви.
Лъв
През този ден не затваряйте порти и не горете мостове. Много скоро обстановката към вас радикално ще се промени.
Дева
Това е ден, в който многото приказки няма да са във ваша изгода. " Затворете " се в себе си и поработете върху значимите въпроси.
Везни
Това е ден, в който ще разберете, че не сте отчели значимо събитие, обвързвано с проектите ви. Не поемайте непозната отговорност.
Скорпион
Това е ден, в който да заложите на хладнокръвието. Патетиката и страстите през днешния ден няма да са ви от изгода и единствено ще ви навредят.
Стрелец
През този ден нещото, от което най-вече ще се нуждаете е самообладание. Не позволявайте на прибързаността да провали проектите ви.
Козирог
Това е ден, в който да дадете воля на интуицията си. Действайте без доста да се замисляте, в противоположен случай нищо няма да извършите.
Водолей
Това е ден, в който рискувате да преминете границата. Не го правете, в случай че не желаете да си навлече неприятности с дълготраен темперамент.
Риби
Това е ден, в който да не оставате вкъщи. Бъдете дейни, разхождайте се, общувайте - върнете си усета към живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР