Овен През този ден бъдете предпазливи с непознати хора. Може

...
Овен През този ден бъдете предпазливи с непознати хора. Може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 август

Овен
През този ден бъдете внимателни с непознати хора. Може са получите добра вест в средата на деня. Усмирете ентусиазма си.
Телец
Днес не разчитайте на никого що се касае до служебни задължения. Сега е време, в което да вършите работата си сами.
Близнаци
Днес не издавайте непознати секрети. Така може да загубите значими другари и да навредите на престижа си.
Рак
Днес не се подавайте на непознати внушения. Само вие знаете каква е истината за нещата от живота ви. Вярвайте на интуицията си, само че не и страха си.
Лъв
Днес не се колебайте да избирате по-добрия вид. Заслужавате единствено най-хубавото и направете тъй че да си го осигурите.
Везни
Днес не пожелавайте на никого нещо, което не желаете да се случи на вас. Доброжелателността ви може да ви доста по-полезна, в сравнение с допускате.
Скорпион
През този ден приемете рецензията градивно, изключително в случай че идва от остарял другар. Той желае единствено да ви помогне, а не да ви обиди.
Стрелец
Днес не питайте нещо, което знаете доста добре. Може да оставите неприятно усещане, което да би трябвало да изглаждате дълго време.
Козирог
Днес не потъвайте в клопката на личните ви показа. Бъдете реалисти повече от всеки път. Не отхвърляйте на молба за помощ.
Водолей
Пътуванията през днешния ден ще ви се отразят благотворно. Любопитството от време на време може да е движеща мощ, стига да се съблюдават разпоредбите за сигурност.
Риби
Днес не съдете другите, с цел да не получите негативна оценка и вие. Почти всичко има соята позитивна страна - намерете я.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР