Овен През тази седмица ще сте на седмото небе от

...
Овен През тази седмица ще сте на седмото небе от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 6-12 юли

Овен
През тази седмица ще сте на седмото небе от благополучие. В персоналния ви живота ще се сбъдват предпочитание след предпочитание. Сега е моментът да грабите с цялостни шепи. В средата на седмицата е добре да помислите какъв брой би трябвало да дадете от своя страна и вие. През почивните дни не затваряйте значима врата за ваше другарство. Помислете дали си заслужава да се чувствате чак толкоз афектирани.
Телец
През тази седмица ще се наложи да се поизпотите. Тази седмица запретнете ръкави. Хоризонтът е чист и свободен и може да вършиме, каквото ви хрумне. Първите два дни от седмицата е добре да си наложите да приключите с всичко, което касае дома и фамилните връзки. Тогава е добре и да приключите покупко-продажбите и договаряния, свързани с недвижимо имущество или земя. За да сте по-успешни бъдете по-отворени и общителни. Обръщайте повече внимание на външния ви тип. 
Близнаци
През тази седмица отделете повече време за допир с изкуството. Посветете вечерите на визити на концерти и изложения. Ако имате креативен пристрастености – работете повече. С напредването на дните възприятието ви за автономия ще се ускорява. Това може да докара до повече съмнения при взимането на решения. Събота ще е ден, кондензиран с страсти. Очаква ви самопризнание или любовна случка.
Рак
През тази седмица събитията ще наложат да превключите много бързо от една активност на друга, само че вие сте експерти в това отношение и няма да имате проблеми с акомодацията. От вторник е добре  да намалите темпото. Тогава не предприемайте никакви начинания и не взимайте значими решения. Дори в случай че ви притискат към това, отклонете по някакъв метод и отложете за различен ден. Почивните дни посветете на съзерцание на природата. 
Лъв
Тази седмица е време,  в което не трябва да стартирате нищо ново. Затова пък всички довършителни действия и отвръщане на писма и позвънявания, които сте пропуснали,  ще бъдат възнаградени. Възможно е да се срещнете със своя остаряла обич и да започнете да си задавате някои въпроси. Подходете рационално към възприятията си и не повтаряйте старите си неточности. През почивните дни отделете време, с цел да обърнете внимание на по-възрастните си родственици. 
Дева
През тази седмица не започвайте нови каузи, а се заемете с понижаване на натоварването и разчистването на остарели книжа и ненужни движимости. Пазете от замесване в спорове и интриги. В петък може да ви се даде опция за реализиране на облага. Помислете добре, защото на един по-късен стадий може да се наложи да заплатите двойна цена. Бъдете оптимално правилни. Събота е ден за дейна активност, каквото и да вършиме го правете както би трябвало. В неделя бъдете внимателни и не предприемайте опасности.
Везни
Тази седмица ще ви изненада с интензивността си. Ако сте чакали обстановката да се поуспокои, с цел да си починете от напрежението през последните дни, не трябва да очаквате, че ще може да го постигнете в този момент. Добрата вест е, че няма да ви се постанова да стартирате нищо ново и да мислите за периодите, в които да го реализирате. През почивните дни ви чака приятна изненада от страна на половинката ви. 
Скорпион
Новата седмица ще стартира с гръм и тропот. Сега от вас се чака да деянията оптималната интензивност. Някои от вас ще имат шанса да покачат приходите си с помощта на съдействие с чужденци.  Други пък ще получат предложение за работа в чужбина. Работещите във висши образователни заведения може да получат късмет за покачване.  За по-важни ходове и реализирането на упоритостите ви във финансово отношение използвайте дните понеделник и вторник. През почивните дни никога не се залавяйте за работа. 
Стрелец
През първия ден на новата седмица ще сте в цялостна кондиция да се справите с всички фамилни и домашни проблеми. Може да си позволите да бъдете по-откровени, само че в позитивен смисъл и това ще помогне за постигането на задачите ви.  В настоятелен проект всичко, което имате да вършиме като ново нещо би трябвало да го приключите в границите на деня. Бъдете подготвени за някои проблеми с пощата, превоза, забавяния при работа с документи. 
Козирог
През тази седмица не се опитвайте да обясните концепциите си, защото събеседниците може да ви схванат по напълно друг метод. Хубаво е преди да излезете от у дома за работа проверете добре дали не сте не запомнили нещо значимо, с цел да не ви се постанова да се връщате назад. Петък не е най-хубавият ден за полагане на изпити, само че пък всичко остаряло, което помните като информация ще ви свърши работа. Събота и неделя може да прекарате в реализирането на всички остарели замисли, които сте имали по дома.
Водолей
През тази седмица ще имате своята предстояща независимост. Това не значи, че няма да се натрупат някои отговорности. Хубаво е да изпълнявате някои от тях по малко, с цел да не се натрупат внезапно доста. Още в сряда спрете и помислете какво тъкмо да извършите. В петък ще е добър ден за среща с другари. Почивните дни посветете на обичаните си действия. 
Риби
През тази седмица ви чака работа за цялостен месец. Бъдете подготвени за сериозна интензивност - подберете комфортни обувки и облекла, носете вода със себе си и нещо дребно за ядене. Пазете парите си и подберете такава чанта, която да е непрестанно пред очите ви. В средата на интервала ви чака подобаващ подарък. Използвайте го с цялата си душа. През почивните дни ви чака прелестно пътешестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР