Овен През тази седмица ще можете да покажете своята активност,

...
Овен През тази седмица ще можете да покажете своята активност,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 октомври

Овен

През тази седмица ще можете да покажете своята интензивност, което ще бъде от изгода за професионалния ви живот. Смелата упоритост в този момент ще е за предпочитане пред рутината. На работното място ще би трябвало да деянията точност, системност и дисциплинираност, които в комбиниране с организационни умения могат да създадат чудеса. Петък ще ви донесе забавни сантиментални моменти в персоналния ви живот. Почивните дни посветете на близкия си човек.

Близнаци

През тази седмица доста от нещата ще би трябвало да започнете изначало. Способността ви да мечтаете ще ви помогне да преодолеете всички трудности и компликации и да постигнете бързо мечтаната цел. Животът ви ще се промени към по-добро. Някои представители на знака ще получат предложение за брак. 

Рак

През тази седмица плануваните действия може да се провалят, само че непринудено зародилите ще се развият отлично. През целия интервал ще може да се надявате на помощ от страна на другари. Четвъртък ще бъде доста значим ден за персоналния ви живот. Опитайте се да мислите далновидно. През почивните дни се пазете от произшествия. Шофирайте и пресичайте деликатно. 

Лъв

В началото на седмицата е допустимо забавно бизнес пътешестване, което ще разшири кръга ви на другарство и ще ви даде нови благоприятни условия за развиване. Сряда е  добър ден за предприемане на промени в персоналния ви живот. Най-добре не допускайте неучтивост или невярност към колегата си. През уикенда ви чакат прелестни моменти на реципрочност с обичания ви човек.

Дева

През тази седмица ще можете да преодолеете доста трудности и бариери с лекост. Вторник е подобаващ ден за основаване на нови връзки и контакти. Авторитета ви ще нарасне. В четвъртък е добре да сведете до най-малко работното натоварване. Най-добре отложете всички съществени каузи. В петък илюзиите и надценяването на личните ви сили и усеща в персоналния живот може за доведат до отчаяние.

Везни

В понеделник не бързайте да си вършиме прецизни проекти. Най-добре оставете нещата на течението. В сряда и четвъртък деловите въпроси ще се развиват добре. В персонален проект не търсете схващане, сътрудникът ви няма да е във форма и ще би трябвало да му го простите. В петък ще може да се насладите на сърдечна среща с другари. Почивните дни посветете на дома и на вашето занимание.

Скорпион

Тази седмица ще имате повече шанс от всеки път. Дори някой да се опита да ви попречи - няма да се получи. Ако дейностите ви съчетават сдържан напън и храброст ще можете да постигнете огромни резултати в бизнеса. Преговорите с началниците ви ще доведат до смяната, от която се нуждаете. Очакват ви забавни бизнес оферти и деен отдих през почивните дни.

Стрелец

Тази седмица се пробвайте да прекарате повече време надалеч от шума и тълпите. В понеделник и вторник е добре да не се претоварвате с работа, само че е целесъобразно да се преценявате с ползите на сътрудниците си на работното място и да деянията подготвеност за реализиране на компромис. В сряда се пазете от ненужни срещи и контакти. През уикенда послушайте препоръките на другари и родственици - те могат да видят някои от неверните ви стъпки в профил.

Козирог

През тази седмица е целесъобразно да се заемете със служебните и домашните си каузи умерено и без непотребна суетност. Тази седмица евентуално ще бъде подобаващ миг за разрешаване на доста дълго отлагани проблеми. Работата ви ще бъде видяна и оценена. Възможно е да получите предложение за промяна на длъжността. Премислете добре изискванията. В петък рискувате да разкриете непозната загадка. През почивните дни обърнете повече внимание на децата. 

Водолей

Седмицата ще бъде ярка, динамична и доста продуктивна. Ще поддържате връзка доста, само че не бързайте да създавате нови другарства. Възможно е те просто да желаят нещо от вас. Вторник и събота са дейни дни, изпълнени с позитивни страсти. Вслушвайте се повече в препоръките на сътрудниците си, работете дружно и се старайте да не компрометирате упоритостите и ползите на другите. Опитайте се да употребявате възприятието си за комизъм през уикенда, с цел да избегнете фамилни кавги.

Риби 

През тази седмица даже неща, от които в никакъв случай не сте имали потребност, могат да се окажат значими за вас. Ако съумеете да коригирате проектите си още първоначално, това ще ви приближи до задачата и ще ви разреши да определите връзките си с сътрудниците и съперниците си. В средата на седмицата рискувате да се сблъскате със скрита опозиция от страна на недоброжелатели. Заобиколете тези клопки. Събота е най-хубавият ден за реализиране на мира и душевна естетика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР