Овен През тази седмица ще чувствате "на място" във връзката

...
Овен През тази седмица ще чувствате "на място" във връзката
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 15-19 юли

Овен
През тази седмица ще чувствате "на място " във връзката си – знаете тъкмо къде стоите и какво желаете. Вашият сътрудник ще оцени независимостта ви като персона и това ще ви даде спомагателна убеденост.

Телец
Тази седмица ще може да се възползвате оптимално от романтиката, която ви чака. Ако имате загадка, която ви тежи и желаете да споделите, в този момент е идеалният миг.

Близнаци
Има действителен късмет да задълбочите връзката си в прочувствено отношение. Може би тъкмо това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.

Рак
Имате потребност от многообразие на разнообразни равнища и това ви кара да сте прекомерно импулсивни. Може би сега имате възприятие, че животът ви се изплъзва сред пръстите, само че отделете няколко минути да намерите позитивното.

Лъв
Любовният живот на Лъвовете ще е директно обвързван с репутацията и кариерата им. Ако получат поддръжката и възхищението, за които бленуват, то тогава ще се радват на хармонична и ползотворна седмица.

Дева
В момента небето над вас е безоблачно. Може да извършите проекти за екзотична отмора или по-кратко бягство от действителността. Дори самото обмисляне ще повдигне настроението ви.

Везни
Обвързаните представители на зодията ще се радват на финансова сигурност, която все им липсваше през последните седмици. Не правете импулсивни вложения, тъй като няма да постигнете консенсус с половинката.

Скорпион
Взаимоотношенията с колегата ще са ясни и хармонични, имате визия за общото ви бъдеще, което е прелестно. Отдайте се на моментите дружно и планирайте някое хубаво пътешестване.

Стрелец
Бъдете деликатни с думите през новата седмица. Помнете, че те имат огромна мощ и даже да не желаете може да нараните половинката

Козирог
Комуникацията с обичания човек ще върви хармонично и имате опция да изживеете в действителност невероятни моменти, в случай че пуснете гордостта си "в отпуска ".

Водолей
Обвързаните Водолеи ще предпочетат домашния уют пред обществените интензивности на открито. Хубавото е, че и двамата сте на вълна, в която желаете да се концентрирате един в различен.

Риби
Ще имате опция да споделите най-дълбоките си фантазии и мечти с колегата си, а той ще ви изслуша и най-много - ще ви разбере.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР