Овен През тази седмица най-доброто, което може да направите за

...
Овен През тази седмица най-доброто, което може да направите за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 12-18 март

Овен
През тази седмица най-хубавото, което може да извършите за себе си е да се разнообразите всекидневието си. Не се пазете от работа. Колкото повече нови способи и начинания въведете в служебно отношение, толкоз по-добре ще се чувствате, а и резултатите скоро ще ви изненадат прелестно. В персонален проект промяната на стила на държание също ще има само позитивни страни, тъй че действайте самоуверено. Ако сте дали обещание, че измененията нещо от себе си пред половинката ви, не си мислете, че може да отложите осъществяването му във времето. Ще ви коства много скъпо.
Телец
През тази седмица ще се наложи да дадете отговори на някои въпроси пред колегата ви. От доста време тя или той чакат тази информация. Ако не сте сигурни в избора си – това също може да се счете за тип отговор. Опитайте се да си визиите последствията от всички разновидности, с цел да не се изненадате от резултата. Седмицата е удобна за профилактични прегледи. Ако нещо ви тревожи не чакайте да мине време, с цел да посетите експерт.
Близнаци
В близко бъдеще ви чакат промени в персоналния живот. Затова е добре да се подготвите още от в този момент. Ако смятате да извършите ободрителен ремонт вкъщи бъдете подготвени да изникне нуждата от спомагателни действия. Не разчитайте единствено на своите сили. Най-добре се посъветвайте със експерт. Може да ви излезе по-скъпо, само че сигурно ще получите повече качество. В противоположен случай може да загубите доста време, а и средства.
Рак
Тази седмица може да имате изненадваща командировка. Подгответе си от рано багаж и не оставяйте незавършена работа, с цел да може да реагирате в точния момент на пътуването. Посещението ви в различен град ще ви даде опция да се запознаете с новото място. Може да завържете скъпи другарства там. В персонален проект ви чака успокоение, тъй че обсъдете с колегата ви значимите аспекти във връзката ви, с цел да продължите напред.
Лъв
Нечие неявяване ще промени нормалната обстановка в работата. Имайте поради, че би трябвало да се наваксва и първоначално забравете за перфекционизма. В живота постоянно има баланс, тъй че забавянето в този момент сигурно ще бъде наваксано в един по-късен стадий. Затова не трябва да се ядосвате в случай че не намирате време за всичко. Паниката може да докара до ненужно изнервяне, което да утежни връзките ви и с колегата, а не си заслужава да платите сходна цена.
Дева
Обстоятелствата през новата седмица ще ви накарат сами да предприемете някои промени в живота ви. Сами ще разберете, че за вас е по-добре да се измъкнете от досегашните рамки. Многото говорене също няма да свърши работа. Дошло е време за деяние. Дайте си известно време за размисъл, само че дано то по-скоро има резултата на трамплин, а не забавящо деяние. В края на седмицата може да се наложи да пътувате до свои родственици. Имайте го поради, с цел да не поемате други задължения през уикенда.
Везни
Седмицата ще ви сложи в центъра на забавни договаряния. Може да се възползвате от обстановката, само че е добре да мислите и за екипа като цяло. Така ще спечелите повече последователи, които ще ви оказват помощ за осъществяването на поставените цели. В персонален проект е добре да помислите за вашето лично задоволство от живота. Прекалено доста се раздавате и това понижава тонуса ви. Имате потребност от презареждане.
Скорпион
Тази седмица ще ви предложи ново поле за активност. Спокойно може да употребявате, насъбрания опит досега. Бъдете дружелюбни с хората, които се нуждаят от помощ, само че въпреки всичко запазете своето персонално поле, където ще може да възстановите силите си. Опитайте се да не се товарите душевен, тъй като този тип съхраненост ще способства и за позитивния резултат от дейностите ви. В здравословното отношение в този момент е добър миг да си избере 2-3 извършения, които да започнете да вършиме. Пролетта е на прага, а лятото ще пристигна доста бързо.
Стрелец
Няма нищо непоправимо на този свят, само че за устойчиви резултати са нужни непрекъснати старания. Не си мислете, че след първото достижение може да си дадете по-голяма отмора. Това ще ви отпусне и ще загубите форма. Имате потребност от смяна на навиците и това ще стане с упорита работа. За вашето успокоение може да си позволите да намалите контактите с хората. Прекаленото другарство може да разводни информацията и да загуби скъпа част от времето ви. През почивните дни наблегнете на грижи за тялото и външния ви тип.
Козирог
Тази седмица се пазете от прекомерно лесните неща. Онези, които се усмихват не постоянно крият положителни планове. Не бъдете лековерни и не се надявайте на лесни резултати. В средата на интервала е добре да извършите малко пътешестване, което да ви разсее от ситуацията. Така ще може да видите нещата в профил и да намерите решение за отстраняването на някои неточности. В персонален проект ще имате опция да докажете любовта си към половинката ви. Направете си непредвиден празник.
Водолей
Добрите резултати се реализират с доста изпитание и вие добре го знаете. Сега е моментът да се спрете на едно място и да извършите лист с неотложните неща, които имате да наваксате. Време за отсрочване няма и никой няма да ви чака, колкото и доброжелателен да е към вас. Още в средата на седмицата ще бъдете прелестно сюрпризирани от себе си, което ще ви даде по този начин нужната доза самочувствие и религия в личните ви сили. Може да се наложи да довършите някои неща през почивните дни, само че в този момент не съжалявайте за времето, вложено в работа.
Риби
Тази седмица е удобна за действия, свързани с смяна на имиджа ви. За това ще са ви нужни средства, само че използвайте и пониженията, които има по магазините. Набавете си всичко належащо, с цел да се чувствате удобно в облеклата и обувките си. Така обликът ви ще бъде приключен и идеален. В работата не се колебайте да разнообразявате активността си. Може да ви се наложи да хвърлите повече старания, само че ще дадете началото на скъпи познанства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР