Овен През тази седмица нападателността няма да ви помогне. Най-добре

...
Овен През тази седмица нападателността няма да ви помогне. Най-добре
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 17-23 декември

Овен
През тази седмица нападателността няма да ви помогне. Най-добре постигнете задачите си с дипломация и отстъпки. От размера на компромиса ще зависи и този на триумфа ви. Принципът на салдото работи абсолютно, тъй че не си мислете, че ще може да измененията това. В персонален проект е добре да изчакате преди да пристъпите към крачка за съществено обвързване. Има още какво да научите за колегата ви. Не забравяйте, че прекосяването в
Телец
През тази седмица е добре да имате явен проект и график, към които да се придържате. Само премерените ви дейности ще ви оказват помощ да постигнете плануваното. Засега оставете мисълта за всевъзможни промени в персоналния живот. Там оставете нещата да се случват без вашата интервенция. В края на седмицата не подценявайте признаците на отмалялост. Потърсете лекарско мнение и не прибягвайте към самолечение. През почивните дни не се натоварвайте нито душевен, нито физически.
Близнаци
Силата ви през тази седмица ще бъде в това да се придържате и да казвате истината. Потърсете повече благоприятни условия за изява, с цел да визиите концепциите си. Много евентуално е да срещнете съидейници, които да ви подкрепят в идеята ви. В персонален проект ще преживеете едни от най-романтичните си моменти. Убедете се, че сте сигурни в възприятията си и едвам тогава се решете на по-сериозни стъпки. През почивните дни може да се поглезите с визитата ресторант с екзотична храна.
Рак
Тази седмица ще бъдете затрупани с работа. Това е добре, защото ще имате опцията да покажете всичко, на което сте способни. Много скоро ще разберете и резултата от напъните ви. Бъдете сигурни, че сте създали всичко по силите си, с цел да не съжалявате за пропуснати шансове. В средата на седмицата може да се разтоварите с по-специално превозване на вечерта, само че въпреки всичко бъдете сигурни, че това няма да ви попречи да станете рано за работа. В края на седмицата намерете време да посетите културно събитие.
Лъв
През тази седмица ще имате своя шанс, единствено в случай че сте положили задоволително старания по тази причина. В понеделник най-трудолюбивите от вас ще се радват на самопризнание и даже изключителна отмора. Във вторник в случай че ви остане свободно време може да вложите в ободряване на дома. Не го приемайте като работа, а като занятие, което ще ви подсигурява приятното превозване в бъдеще. Експериментирайте самоуверено с цветовете. Освен това не се колебайте да се обадите на приятелите ви и околните, които могат да ви оказват помощ в ремонтните работи. В петък и събота избягвайте разногласията. Те освен, че няма да доведат до нищо, само че и единствено ще усложнят връзките ви.
Дева
През тази седмица вътрешният ви свят ще изиска да бъдете по-мили и грижовни към самите себе си. Още в първите часове на понеделник изберете забавна дестинация. Имате потребност от нови усещания и „ храна “ да мозъка. Вторник и сряда са подобаващи дни за това да обновите и библиотеката си – четете повече, гледайте научно-популярни филми. Последните дни на работната седмица може да употребявате, с цел да се запишете на езиков или различен курс, който да увеличи квалификацията ви и да разшири хоризонта ви. През почивните дни има риск от възникването на различия, пробвайте се да бъдете по-толерантни и да пресечете абсурда в зародиш.
Везни
През тази седмица ще би трябвало да се насилите да довършите нещата, които чакат от дълго време да им обърнете внимание. В понеделник бъдете в действителност деликатни с неизпълнените досега ваши задължения, изключително в случай че сте дали заричане. Ако не го извършите във вторник престижът ви може да бъде подложен на кантар. В сряда не може да си позволите пропуски и неточности в служебно отношение. През последните два дни на работната седмица не се опитвайте да стоите настрани от новите планове. Ще би трябвало да намерите сили да участвате в тях. Почивните дни наложително прекарайте с другари в доста разходки и по-малко мазна храна и алкохол.
Скорпион
През тази седмица е добре да изключите разсъдъка за известно време. Това не значи да бъдете безразсъдни, а да се вслушвате повече в интуицията си. Още през първите два дни от работната седмица животът ще ви сервира доста приятни моменти във тип на запознанства и контакти с забавни и непринудени хора. Колкото и необичайно звучи дните от сряда нататък са един доста подобаващ миг за това да се впуснете в една приятна отмора. Трябва да помислите единствено за това дали не изчита крайния период за предаването на даден план или подписването на документи.
Стрелец
През тази седмица за вас ще е най-добре в случай че оставите суетата на назад във времето. Освен физическата хубост съществуват много други неща и вие доста добре що знаете. Понеделник е ден, в който може да не се притеснявате за външния ви тип. Във вторник триумфът няма да ви се изплъзне в случай че действате умерено. В сряда и четвъртък не се изкушавайте да предприемате рискови интервенции и да сключвате съмнителни покупко-продажби. В петък с чиста съвест може да поставите персоналния си живот на напред във времето. През почивните дни ще бъдете издирван за консултант, само че това ще ви натовари неимоверно. Откажете дипломатично. В последна сметка всеки самичък носи отговорност за решенията си.
Козирог
Имате огромни проекти за тази седмица, само че май сте пропуснали да организирате нещата, а те рядко се подреждат от единствено себе си. Затова в понеделник се подгответе за това, че ще са ви нужни двойно повече старания и нерви. Предупредени сте. Дните вторник и сряда са най-подходящото време да осъществите намисленото, за това не се отхвърляйте. В четвъртък и петък всяко изпитание за възстановяване на връзката ще си заслужава, а и с това, което постигнете ще повишите престижа си в очите на сътрудниците ви. През почивните дни бъдете подозрителни към информацията, която получавате, изключително в случай че става въпрос за печелене на лесни пари.
Водолей
През тази седмица душевният напредък, който ще усетите ще ви разреши бързо и елементарно да се справите със комплицирани служебни въпроси и провокации. Още при започване на седмицата ще усетите, че шансът е на ваша страна, което не значи, че бездействието ви ще бъде неусетно, а че с лекост ще се справите с най-сложните задания и не трябва да пропускате този миг. Вторник е добър ден за започването на курс по непознат език. В сряда и четвъртък не намалявайте натоварването и никога не оставайте нещо значимо за петък, тогава просто няма да имате сили за нищо. През почивните дни заминете отвън града, само че не сами, а с близки другари или с обичания човек.
Риби
Очаква ви една доста приятна седмица, изпълнена с доста срещи и нови усещания. Това, което си намислите в понеделник има най-голяма възможност да се сбъдне. Разбира се не забравяйте правилото желанието ви да не вреди на някой различен. Във вторник и сряда се пробвайте да решавате проблемите без да бързате и оставайте настрани суетата. В четвъртък ще разберете, че доста от обстановките към този момент сте ги минали и употребявате опита си градивно. Продължавайте по същия метод. Не повтаряйте същите неточности. Събитията от петък ще са във ваша изгода в случай че бъдете по-инициативни и напористи. През почивните дни обърнете повече внимание на децата, ще ви би трябвало повече самообладание при общуването с тях. Ще се наложи и да попишете домашни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР