Овен През тази седмица анализирайте внимателно събитията, разчитайки на житейския

...
Овен През тази седмица анализирайте внимателно събитията, разчитайки на житейския
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 1-7 март

Овен
През тази седмица анализирайте деликатно събитията, разчитайки на житейския опит и логиката. Не се оставяйте да бъдете водени от непознато мнение. Опитайте се да се въздържате от открита рецензия на другари и сътрудници. В края на интервала следва да се очертае нещо ново, което ви дава обещание същински триумф и усъвършенстване във финансовото ви положение. Вашите проекти за уикенда може да се разграничават от тези на вашето семейство.
Телец
Седмицата дава обещание да донесе позитивни трендове в доста сфери. Засега обаче вашите проекти и планове е най-добре да се пазят в загадка. Възможно е да ви се наложи да поемете офанзивите на недоброжелатели. В средата на седмицата очаквайте доста срещи, договаряния и задания. През почивните дни си осигурете разходка измежду природата и диалози с другари. 
Близнаци
Приятни събития, любовни самопризнания и срещи ви чакат през тази седмица. Душевните ви достижения също ще дадат плодове, ще развиете вашия вътрешен свят. В средата на седмицата е целесъобразно да не плувате против течението, а да хванете вълната на шанса. Позволете си да мечтаете самоуверено. Почивните дни посветете на хубостта и любовта.
Рак
Тази седмица е целесъобразно да се пазите от недомислени думи и решения. Опитайте се да не бъдете водени от страстите си. Това, което ви ядосва и досажда през днешния ден, ще ви донесе усмивка на следващия ден. Насладете се на триумфа на околните в сряда. В петък организирайте фамилна вечеря. През почивните дни се заемете с решаването на по-големи проблеми. 
Лъв
Началото на седмицата е удобно за решение на значими въпроси. Трудности могат да зародят в бизнес сферата, само че те ще преминат бързо. В сряда не трябва да упорствате, по-добре е да се вслушате в препоръките на сътрудници и началници. Препоръчително е да посветите втората половина на седмицата на отмора и пътувания отвън града. В събота е вероятен сериозен диалог с родственици, бъдете тактични и не изпреварвайте събитията.
Дева
Възможностите, които се откриват пред вас тази седмица са обнадеждаващи, само че не трябва да демонстрирате предимство пред сътрудниците си. Във вторник ще би трябвало да помирите близки другари, които са се скарали съществено. В края на седмицата срещата с нови, забавни хора ще ви помогне да се отпуснете и ще ви разреши да се забавлявате от сърце, което е толкоз належащо за вас. Седмицата е удобна за решение на битови и фамилни проблеми.
Везни
През тази седмица очаквайте забавни оферти за работа и взаимна активност. Събитията на работното място ще бъдат много непредсказуеми. Бъдете инициативни и дейни в персоналния си живот. Четвъртък е удобен ден за пускане на дълготрайни планове, ще можете да се справите с най-трудните задания. През почивните дни отделете повече време за сън.
Скорпион
Тази седмица ще бъде сполучлива и печеливша. Времето е идеално, както за отдих, по този начин и за работа. Каквото и да вършиме обаче, не забравяйте за обичания човек, той ще ви въодушеви и зарадва. В петък не трябва да вършиме нещо принудително - няма да се получи. През почивните дни отидете на непознато и красиво място.
Стрелец
Тази седмица ще ви трябват такива качества като далновидност и неотложно взимане на решения. В понеделник връзките ви с шефа ви ще се подобрят и може да ви бъде поверен сложен план. Четвъртък е добър ден за образование, лекции и присъединяване в семинари. Бизнес договарянията в петък могат да бъдат доста плодотворни. През почивните дни се отдайте на обич.
Козирог
През тази седмица връзката и взаимните планове с бизнес сътрудници могат да ви лишават по-голямата част от времето. Обаждания, лавина от информация, договаряния - всичко това ще изисква от вас явен и пореден проект за деяние, в противоположен случай може да не прецените силите си и да се сринете душевен и физически. Направете по този начин, че да не допуснете подобен процес на нещата. През уикенда си уговорете среща със остарели другари и се отпуснете в приятната компания.
Водолей
Това е седмица, в която ще би трябвало да контролирате нервите си. Във вторник не са изключени спорове и разправии. В сряда и четвъртък се пробвайте се да изградите връзки с сътрудниците си, това ще сътвори позитивна атмосфера към вас. В петък направете тъй че да сте почтени със себе си и другите. Събота дава обещание да донесе забавни оферти. В неделя купете нещо ново за празника.
Риба
Тази седмица е извънредно време да разберете същността на проблемите и недоволствата, които ви тормозят напоследък. Трябва да помислите за вашите вероятности и да започнете да действате умерено. Творческо въодушевление в четвъртък ще изненада вашите другари и сътрудници със свежи хрумвания. В средата на седмицата връзките с околните може да не са толкоз безоблачни, само че до уикенда облаците ще се разсеят и ще прекарате отлично време със фамилията си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР