Овен През новата седмица е добре да не реагирате прекалено

...
Овен През новата седмица е добре да не реагирате прекалено
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 16-21 септември

Овен
През новата седмица е добре да не реагирате прекомерно прочувствено на настояванията от страна на началниците ви. Прекалените страсти в този момент няма да са ви от изгода. Най-добре намерете изкусен метод да визиите настояванията си и да постигнете задачите си. Най-много би трябвало да се пазите от разногласия във вторник. Тогава избягвайте да посещавате непознати и тъмни места. Края на седмицата ще получите първите плодове от вашите старания. Почивните дни посветете напълно на персоналния живот и на сътрудник ви.
Телец
През тази седмица ви чакат съществени различия с вашите сътрудници и сътрудници. Напълно допустимо е да ги преодолеете, тъй че всички страни да са удовлетворени и да получат своето. Въпросите, които ви следва да решите във вторник няма да търпят отсрочване имайте го поради. Ще получите доста внимание и угриженост от страна на обичаните ви хора. Постарайте се да отвърне то със същото, а може и повече. Седмицата не е подобаваща за промяна на местоживеенето. Помислете за опцията да разплатите с задълженията си.
Близнаци
Сега не е време за съществени равносметки разбор. Започвате нов интервал, към който ще би трябвало да се ангажирате доста бързо. Каквото сте разбрали до момента - това е. В прочувствен проект може да се чувствате прекомерно напрегнати. Опитайте се да не си изкарвате нервите на околните ви хора, тъй като тяхната поддръжка сте от значително значение за вас. В средата на седмицата не си позволявайте огромни закъснения, това може да навреди съществено на вашия имидж. Последните дни на интервала са подобаващи за уреждането на проблеми в персоналните връзки.
Рак
През тази седмица се заемете с вашето здраве. Ако Отдавна не сте правили своите профилактични прегледи само че отлагайте повече. Също по този начин, в случай че имате терзания споделете с вашия доктор какво ви тревожи. В средата на седмицата намерете време, което да посветите на другарство с ваш непосредствен другар. Ако имате деца посветете почивните дни напълно на тях.
Лъв
Това не е време за единоборство. Всичко което сте замислили ще се случи по-добре в случай че имате правилен другар в себе си или сътрудници, в чийто професионализъм сте уверени. Вашите достижения няма да останат незабелязани и някои представители на зодията може да чакат предложение за покачване. В средата на седмицата наблегнете на решаването на персонални проблеми. Не позволявайте задълбочаване на неразбирателствата. Сега те ще се разрешат доста по-лесно, в сравнение с да ги оставите до отлежават във времето.
Дева
Освободете се от вашите терзания, с цел да може да продължите напред и да разгърнете напълно вашата запаси. Страховете може да ви стопират на всяка крачка, а нямате време за губене. Освен прекомерни терзания нямате действителна причина, заради която да се съмнявате във вашите благоприятни условия. Сряда може да се окаже Вашият надвит ден. Края на седмицата посветете на персоналните си връзки и бъдете по-благосклонни към вашите близки. Подарете си паметен уикенд измежду природата.
Везни
Това е седмица в която ще имат опцията да покажете на какво сте способни и да изпъкнете измежду множеството. За задачата не е нужно да вдигате доста звук, просто правете това, което можете по най-хубавия метод. В сряда може да ви бъде отправено забавно служебно предложение. Помислете добре дали няма да се натоварите прекомерно и да стане невероятно да изпълнявате отговорностите си. В петък е добре да сте подготвени с проектите си за почивните дни, през които да посетите ново място и да натрупате нови усещания.
Скорпион
През тази седмица ви чакат нови запознанства. Ако сте се колебали дали да предприемете пътешестване – действайте. Пътуванията също ще са повече от сполучливи.  Ако се чувствате потиснати по добре не се впускайте в дълбоки диалози с половинката ви. Успешни ще са тези познанства, които са инициирани от ваши познати.  Опитайте се да довършите служебните си отговорности в период, защото по-късно ще се струпат още задания и ще ви е  мъчно да се справите.
Стрелец
Започвате седмицата, изпълнени с благородни усеща. Ще ви се желае да помогнете на всеки, който се нуждае от помощта ви. Това предпочитание е най-малкото похвално, само че вие би трябвало добре да прецените кой в действителност се нуждае от помощта ви. Не е рационално да се раздавате без трезва преценка. В един миг може да се окажете в обстановка, в която просто ще ви се качат на главата.  Стеснете кръга на тези, на които ще окажете помощ до хора, които в действителност са заслужили този жест. 
Козирог
През тази седмица не се натоварвайте ненужно. Някой може да изиска съвет от вас и дружно с това да ви въвлече в своите проблеми. Опитайте се да запазите отдалеченост. По-късно може да бъдете упрекнати за нечии неточности. В персонален проект не бързайте с нищо. Оставете нещата, да се случва от единствено себе си. През почивните дни изберете действия, които ще се отразят благотворно на здравето ви.
Водолей
През тази седмица ви следва да научите доста нови неща. Това се отнася, както до повишение на квалификацията ви, по този начин и до умения, които ще са ви от изгода в персоналния живот. В средата на интервала може да получите забавно предложение за работа. Бъдете сигурни в изискванията, които ви се оферират. Съберете задоволително информация и едвам тогава приемете. През почивните дни заредете душата си с изкуство. 
Риби
През тази седмица спазвайте всички правила. Сега може да се каже, че навлизате в интервал, в който активността ви ще бъде обсъждана под лупа. Бъдете повече от сигурни в доброжелателността на всяка ваша стъпка. В персонален проект нещата ще се развива повече от добре. Парньорът ви непрестанно ще ви изненадва, както и вие него и то единствено с позитивни неща. В края на седмицата не се колебайте да предприемете пътешестване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР