Овен – Преследването на собствените мечти не може да бъде

...
Овен – Преследването на собствените мечти не може да бъде
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 28 май

Овен – Преследването на личните фантазии не може да бъде неточност, дружно с всички последици - това е ваше право. Възможно е да попаднете в неприятна обстановка не по ваша виновност. Въздържайте се да казвате нещо жестоко и намерете метод да се измъкнете от това състояние.
Телец – Днес е един от тези дни, когато предпочитате да се уедините. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното.
Близнаци –Това не е най-хубавият ден за шерване на хрумвания, основаване на другарства или търсене на съидейници. На публични места се пробвайте да не притегляте ненужно внимание към себе си. Възможно е да се изкушите да извършите обилни разноски, които бихте могли да избегнете.
Рак – Днес сърцето ви прелива от добротата и ще желаете да помагате на тези, които имат най-голяма потребност от помощ. Това е превъзходен ден за филантропична задача. Чувствате се мощни и физически здрави, като че ли можете да прегърнете целия свят със личните си ръце. Това е страховит миг да извършите идната стъпка в любовен проект.
Лъв – Днес не е изключено да зародят усложнения. Опитайте се да запазите успокоение. Ако не бързате и вземате добре премислени решения, звездите ще ви поддържат във вашите инициативи. Не е желателно да предприемате съществени промени в този момент.
Дева – Подходящо време да създадете ред към себе си, защото сте доста подредени и ставате нервни, когато нещата не са на мястото си. Когато свършите с това, вашето пространство ще бъде доста по-удобно и уютно и ще ви помогне да мислите и да се чувствате доста по-добре.
Везни – Днес има възможност да срещнете някой, който ще се трансформира за вас като светещ фар в тъмнината. Благодарение на този човек ще преодолеете проблем или безпокойствие, с което се сблъсквате от известно време.
Скорпион – През първата половина на деня ще реагирате малко по-емоционално на всичко и всички, само че през втората половина ще се отнасяте освен по-спокойно и нехайно, само че и ще намерите мотиви да се шегувате с другите.
Стрелец – Ако сте изправени пред даден проблем или сложна обстановка, в този момент може би ще съумеете да намерите решението, което ви би трябвало, като се отдръпнете малко обратно и погледнете всичко от по-голяма вероятност. Опитайте да промените гледната точка.
Козирог – Привлекателните на пръв взор обстановки или примамливи оферти могат да прикрият скрити рискове и капани. Звездите ви поучават да бъдете по-критични към новите хрумвания, обширно да оценявате всички плюсове и минуси.
Водолей – Късметът ви ще бъде под самият ви нос, просто би трябвало да отворите необятно очите си и да съумеете да го забележите в точния момент. Най-красивите моменти за вас довечера ще бъдат с приятелите ви. Излезте с вашата "банда "!
Риби – Не позволявайте на страстите да са водещи през днешния ден. Въпреки че ще бъдете извънредно чувствителни и сантиментални, днешният ви хороскоп предизвестява да не се поддавате на възприятията, а да следвате разсъдъка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР