Овен – Погледът ви не е на фокус и ви

...
Овен – Погледът ви не е на фокус и ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – неделя – 05.12.21

Овен – Погледът ви не е на фокус и ви е мъчно да се концентрирате върху нещо. Правете значими неща, вместо да потъвате във мечти. Хубаво е да се състезавате с някого – това ще ви зареди с сила и ще добави още пипер към упоритостите ви.

Телец – Днес сте склонни да строите въздушни крепости и да се потопите в света на фантазиите. Но звездите ви поучават да гледате на света реалистично и да вършиме това, което ви носи положителни пари. В връзките е допустимо да зародят дребни затруднения.

Близнаци – Имате толкоз доста хрумвания и проекти, че не знаете с какво да започнете. Опитайте се да сложите всичко в ред и обърнете внимание на тези каузи, които не могат да чакат. Може да се наложи да извършите нещо, което се проточва от доста дълго време. За благополучие през днешния ден можете да го завършите.

Рак – Откажете се от всички сложни неща и правете единствено това, което ви харесва. Полезно е да почивате повече през днешния ден - дано този почивен ден да бъде зареден единствено с позитивни страсти. Старайте се да виждате единствено хубавата страна на всичко.

Лъв – Полезно е да поддържате връзка с тези хора, които ви дават забавни хрумвания, които ви въодушевяват. Но не губете прекалено много време в диалози. Също по този начин, звездите ви поучават да планирате дилемите си за цялата седмица авансово.

Дева – Пренареждането на мебелите или смяната на интериора на вашия дом ще ви помогне да извършите дома си по-удобен. А това от своя страна ще се отрази на настроението ви, тъй като идната седмица няма да е лесна.

Везни – Звездите ви поучават да се погрижите за себе си, тялото си и външността си. Добър ден, с цел да освежите външния си тип, да извършите козметични и спа процедури, да се подстрижете и така нататък Ще заблестите като звезда! Ако другари ви поканят да прекарате време с компанията, не отхвърляйте.

Скорпион – Трябва да свършите някаква досадна работа, колкото и да не ви се желае. По-добре е да планирате идната седмица, с цел да не забравите нищо и да имате време за всичко. Време е да се облекчите от насъбраното вътрешно напрежение.

Стрелец – Започнете неделният ден по този начин, както ви харесва. Денят разрешава на изтощения Стрелец да възвърне изцяло изгубените сили. За да извършите това, по-малко се нервирайте, спете повече и се хранете вярно.

Козирог – Това е страховит ден за отмора, само че някои неща изискват внимание и могат да затруднят цялостното разпределяне. Въпреки всичко останете красиви и привлекателни, грижете се за тялото и външния си тип, това в допълнение ще укрепи самочувствието ви.

Водолей – Още сутринта измислете проект за деня. По-добре е да изпълнявате неизбежните отговорности през първата половина на деня. Сега е удобно да се погрижите за къщата, семейството, настоящите каузи.

Риби – Не се отхвърляйте от опцията да си починете качествено, защото следва сложен интервал. Добре е да прекарате повече от времето си в компанията на остарели познати, близки родственици, сватбен сътрудник или тук-там, където постоянно се чувствате ужасно.

Съветите на Фортуна

Денят е като празен бял лист, върху който каквото напишем ще остане за дълго. Затова внимавайте какво бъдеще ще сътворите през днешния ден за себе си. Неблагоприятно време за рисковани мероприятия и взимане на бързи решения.

Денят би трябвало да се прекара умерено и спокойно, по опция в домашна атмосфера. Препоръчително е да не се ядосвате, тъй като дружно с увеличението на интензивността, прочувственият декор също се утежнява: може елементарно да зародят спорове заради голословна настъпателност и нервност. За да предотвратите това, би трябвало да ограничите страстите си колкото е допустимо повече.

Днес би трябвало да се прави единствено положително. Добре е да се демонстрира благотворителност и да не се изпитва страдание за даденото.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР