Овен Парите не са всичко и не подчинявайте деня в

...
Овен Парите не са всичко и не подчинявайте деня в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 март

Овен
Парите не са всичко и не подчинявайте деня в мисли за финансови проблеми. Неделята ще ви предложи доста приятни моменти единствено остава да ги забележите.
Телец
Тази неделя не се подавайте на ненужно усложняване на дадена обстановка. Ако имате потребност от страсти отидете на кино, само че не вкарвайте драма в живота ви.
Близнаци
Това е ден, който да прекарате отвън дома. Сега ще сте извънредно чаровни, тъй че не пропускайте да се възползвате от преимуществата, които това ще ви даде.
Рак
Тази неделя в главата ви може да нахлуят мемоари, някои от които не доста приятни. Не им давайте владичество над душата ви. Важното е, че са останали в предишното.
Лъв
Тази неделя не поставяйте граници на въображението ди. Рисувайте фантазиите си самоуверено и с обсег. Тук най-малко може да имате цялостна независимост.
Дева
Тази неделя може да научите неприятна вест за някого. Ако казусът не е ваш няма смисъл да хабите време и нерви във вайкане.
Везни
Тази неделя може да ви уплаши съзнанието за идващ краен период. Вие най-добре знаете какво и какъв брой от почивката си може да жертвате за работа.
Скорпион
Очаква ви натоварен ден, в който ще може да се заемете с доста неща. Рискувате, обаче, да се преуморите до толкоз, че да имате потребност от още един почивен ден.
Стрелец
Днес ще бъдете като буре с барут. Но действително не сте това. Имайте цялостен надзор над страстите си и не позволявайте на никой да се възползва от слабостите ви.
Козирог
Тази неделя може да се сблъскате с някои дребни неудобства. Не преувеличавайте цената им. Реално, те не са способни да скапват деня ви.
Водолей
Днес с чиста съвест може да посветите времето си единствено и само на себе си. Не се колебайте да отказвате оферти, които не са ви по сърце.
Риби
Тази неделя не правете взаимни отстъпки със желанията ви, даже тяхното осъществяване да ви коства доста старания. Трудни неща се случват мъчно, само че тъкмо в това е полезността им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР