Овен Овните напоследък се чувстват отегчени от своята половинка. Някои

Овен Овните напоследък се чувстват отегчени от своята половинка. Някои ...

Дневен любовен хороскоп за 9 април

Овен
Овните напоследък се чувстват отегчени от своята половинка. Някои от представителите на зодиака имат сериозни здравословни проблеми, които успяват да рефлектират върху емоциите им. Те имат вътрешни страхове и повече от всякога се нуждаят от подкрепа и разбирателство, от страна на любимия човек.

Телец
За Телците петък ще е един доста спокоен ден. Те ще имат възможност да обърнат внимание на своята половинка и на децата в семейството си. Планират уикендът да бъде незабравим и да посетят нови места. Възможно е именно днес да чуят думи, които скоро не са били изричани на глас.
Близнаци
Близнаците днес е твърде вероятно да навлязат в конфликт с половинката си. Между тях има едно напрежение, което с времето все повече успява да се засили. Те са подготвени за разговор, който трябва на всяка цена да се проведе. Имат съмнения в чувствата на любимия и искат да разберат дали това е плод на тяхното въображение.

Рак
За Раците последният работен ден от седмицата ще бъде сравнително спокоен. Вечерта е възможно да срещнат неодобрение на по-възрастен член от семейството си. Те имат сериозни планове, свързани с любовта, но все още се страхуват да направят по-сериозна крачка.
Лъв
Лъвовете са твърдо решение да преминат към по-следващото стъпало на любовта. Днес обаче желанията им ще бъдат стопирани от разочарование, в следствие от постъпка на любимия човек. Много е вероятно именно днес да похарчат една не малка сума пари, свързана с романтична изненада.
Дева
За Девите днешният ден се очертава да бъде емоционален и запомнящ се. Те ще се опитат да изрекат на глас всичко онова, което е в съзнанието им. Не са сигурни дали обаче човекът отсреща е на същата вълна като тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com