Овен Овните днес ще тънат в твърде много ангажименти. Това

...
Овен Овните днес ще тънат в твърде много ангажименти. Това
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 9 март

Овен
Овните през днешния ден ще тънат в прекалено много задължения. Това най-вероятно ще породи напрежение и ще бъде причина за неприятното им въодушевление. Много евентуално е да зародят кавги в фамилията. Отделете време за децата си.
Телец
Телците ще се усещат извънредно изморени през днешния ден. Те ще се замислят метафизичен за живота. Ще си създадат равносметка за приятелите, които са към тях. Възможно е да получат солидни финансови приходи.
Близнаци
Близнаците през днешния ден ще бъдат на кръстопът. Денят не е подобаващ за сключване на документи и подписване на контракти. Бъдете мнителни и не се доверявайте, без причина. Опипайте почвата, преди да решите да действате.
Рак
Раците ще бъдат изнервени повече от нужното. Няма да се усещат добре в компанията на обичания и това още повече ще ги раздразни. За избираме е да прекарат повече време с децата.
Лъв
Денят на Лъвовете ще е динамичен и изпълнен с безредици. Много евентуално е да получат мечтаното покачване или висока оценка за добре свършената работа. Това доста ще ги стимулира.
Дева
Девите ще усещат отмалялост през този интервал. През втората половина на деня им предстоят срещи с другари. Не е несъмнено, че шумната компания ще им се отрази добре. Отделете си време за отмора.
Везни
Везните ще изпитват неналичия в сърцето си и това вероятно ще е причина за тъгата в този ден. Те бързо могат да поправят това, като се отдадат на шопинг или се поглезят по отговарящ метод.

Скорпион
 Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни? Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни?
Ето нещо, което е относително непознато за множеството хора. Има избрани етапи от нашия живот, където всяка планета има най-силно влияни...
Скорпионите най-сетне ще имат опция да започват личен бизнес. Пазете се от загуба на пари. Не пилейте непотребни средства, в случай че преди този момент не сте си създали обстоен план на финансите.
Стрелец
Стрелците ще усетят ревнивост, която е безпочвена. Няма причина да се усещат по този метод, само че и самите те не могат да се управляват. В края на деня ще бъдат сантиментално настроени.
Козирог
Козирозите ще се усещат финансово нестабилни. Предстои им да похарчат не дребна сума пари за непосредствен човек. Това ще успее да рефлектира върху цялостното им въодушевление.
 Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията
Време е да представим една чудесна ранглиста на уеб страницата yourtango.com, в която са разказани най-забавните неща, които другите зодии върша...

Водолей
Водолеите ще би трябвало да се оправят с не малко работа, която с времето са опитвали да заобикалят. Това обаче няма да е причина за умората, която изпитват в последно време. За предпочитане е да поспят повече.
Риби
Рибите ще усещат вътрешни терзания, свързани с изменничество или загуба. Възможно е да се скарат с непосредствен човек и това да докара до тъгата, която изпитват през днешния ден. Много скоро обаче всичко ще си пристигна на мястото!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР