Овен Овни, не се надявайте на кой знае какво от

...
Овен Овни, не се надявайте на кой знае какво от
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 22 ЮНИ

Овен

Овни, не се надявайте на кой знае какво от половинките си. Ако желаете да постигнете нещо в този живот, разчитайте главно на себе си. Днес в любовта ще имате известни терзания.

Телец

Телци, през днешния ден не се ядосвайте без причина на половинката си. Дори те да вършат неща, които не ви се нравят, пробвайте да си затваряте очите.

Близнаци

Близнаци, пробвайте да бъдете по-разбрани към вашия сътрудник. Ако непрекъснато недоволствате, то нещата няма да поемат по верен път.

Рак

Раци, спрете да мислите само за себе си и задачите, които сте тръгнали да гоните. Днес е време да обърнете малко повече внимание на половинките си.

Лъв

Лъвовете през днешния ден ще страдат от липса на внимание и това ще рефлектира директно върху прочувственото им положение.

Дева

Деви, не бъдете толкоз загрижени за връзката си през днешния ден. Всичко се обрисува да бъде безусловно обикновено, а вашите паники са безпочвени.

Везни

Везни, пробвайте през днешния ден да бъдете колкото се може по-сдържани. Дори нещо да не е по-вкуса ви, подминете го.

Скорпион
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 22 ЮНИ Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 22 ЮНИ
Овен Овни, не прекалявайте с храната през днешния ден, тъй като това няма да се отрази удобно нито на фигурата ви, нито на здравословното ви с...

Скорпиони, говорете повече с половинките си през днешния ден. Помнете, че те имат потребност от вас и вашето внимание. Не ги подценявайте за сметка на работата.

Стрелец

Стрелци, не бъдете прекомерно ревностни през днешния ден, тъй като това може да вбеси вашата половинка и да се стигне до сериозен скандал.

Козирог

Козирозите през днешния ден ще тънат в обезсърчение и няма да се усещат удобно в любовта. Много е евентуално това да докара до меланхолия.
 Месец, в който си родена разкрива характера ти Месец, в който си родена разкрива характера ти
Разберете един път вечно какви черти на характера дължите на месеца си на раждане. Родените през януари. Много очарователни хора. Те...

Водолей

Водолеи, не обръщайте внимание на всеки минус в половинките си. Помнете, че идеални хора не съществуват.

Риби

Риби, не се задоволявайте с дребното, като то може да е доста повече. Ако се нуждаете от още обич, впуснете се в търсенето й.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР