ОВЕН Овенът не е зодия, която отстъпва лесно. преследвайки целите

...
ОВЕН Овенът не е зодия, която отстъпва лесно. преследвайки целите
Коментари Харесай

Как се ядосва всяка ЗОДИЯ и как да я успокоим?

ОВЕН

Овенът не е зодия, която отстъпва елементарно. преследвайки задачите си, този представител на зодиака си навлича доста нерви в всекидневието и има податливост да държи всичко в себе си. Стресират ги и закъсненията, както и несериозността у останалите. Най-добрият метод Овенът да изпусне парата е с интензивна физическа интензивност. 

ТЕЛЕЦ

Телецът обича да се усеща сигурен. Това, което го напряга, е неустойчивост в някоя от главните сфери на живота му. За да изтърван парата, те още веднъж би трябвало да се върнат в зоната си на комфорта. Масаж или четене на обичана книга са техните способи.



БЛИЗНАЦИ

Близнаците са доста дейни хора както в професионален, по този начин и в персонален проект. Близнаците са от тези представители на зодиака, които държат всичко в себе си до последно. Рядко ще ги видите да си изпускат нервите, въпреки от вътрешната страна да " горят ". Най-добрият метод за тях е да останат сами със себе си. Гледка на изгрева от покрива на блока или просто тиха вечеряв фамилен кръг - идеалният метод да разхлабен.

РАК

За Раците има голямо значение обкръжението. Изнервят ги най-много хората към тях, тормозят се и натрупат яд даже да ги е ядосал най-незначителният за тях човек. Недостатък на Раците е, че имат склонността да изливат яда си на най-близките. При Раците изпускането на парата е сложна задача. В дълбочина им работи просто времето - да изчакат бурята да премине.

ЛЪВ

Отстрани наподобява по този начин, че нищо не може да ядоса Лъвовете. Представители на зодиака, които обичат да са в светлините на прожекторите, те са уверени и мощни, най-малко видяно извън. Подобно на Овните, Лъвовете се ядосват мъчно. Но един път разгневите ли ги, напрежението в тях се натрупва ли натрупва. Техният метод да изтърван парата е с премеждие. 

ДЕВА

Девите обожават да премислят нещата. Те са перфекционисти във всяко отношение, по тази причина е ясно за какво толкоз елементарно се ядосват. Понеже обичат да мислят и премислят нешата, идеалното потушаващо нервите занятие з атях, би трябвало да ангажира и успокои мозъка им. Йога, медитация, дихателни извършения.

ВЕЗНИ

Везните постоянно се пробват да угодят на всички и да не обидят никого. Напрягат се и се изнервят, в случай че нещата към тях не са добре уравновесени. Натрупват напрежение постепенно, доста постепенно, само че имат податливост да го сдържат, стигайки съвсем до нервни рецесии. Това, което им оказва помощ най-добре да изтърван парата, е времето вкъщи или на културно събитие. 

СКОРПИОН
 Това са най-трудните знаци от зодиака! Това са най-трудните знаци от зодиака!
Някои характери просто са по-тежки от други. А някои са толкоз тежки, че не могат да бъдат поместени, КОЛКОТО и да се опитваме. Вижте...

Скорпионът е особена зодия, която обича всичко да се случва по " неговия/ нейния метод ". Всичко отвън това напряга Скорпиона. Скорпионите се ядосват елементарно и бързо, по същия метод и избухват. Трудно примиряващи се с непознатото мнение Скорпионите не сдържат гнева си съвсем в никакъв случай и постоянно насочват по посока на " неприятеля ".  Скорпионът е един от най-сексуалните знаци в зодиака и положителният секс постоянно оказва помощ за справяне с напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е от представителите на зодиака, които обичат да носят доста дини под ена мишница. Не отхвърлят задания и се озовават с куп отговорности, което води до струпване на вътрешно напрежение. Идеалният метод за Стрелците да изтърван парата е като просто " избягат " от всекидневието. 

КОЗИРОГ

Работата и фамилията, двете най-важни неща в живота на Козирога, са главният източник на напрежение за тази зодия. При тях изнервянето става елементарно, от най-дребните неща. Всичко се натрупва, натрупва, до момента в който не експлодира. За да се избегне това, Козирогът би трябвало да се върне измежду природата. Като земен знак, идеалното място за него е планината, или гората. 
 Вижте своята зодия съгласно индианския хороскоп! Вижте своята зодия съгласно индианския хороскоп!
Сокол 21.03-19.04 Той е роден за лидер. Умът му е изострен като бръснач. В сериозни обстановки умее да резервира самообладание и да вземе прав...



ВОДОЛЕЙ

Водолеят е измежду най-премислящите всяка обстановка знаци в зодиака. Затова не е изненада какъв брой елементарно се изнервят и напрягат. При тях изнервянето и напрежението остават вътре в тях, безусловно " изяждайки " ги душевен и прочувствено. Идеалният метод за Водолея да изпусне парата е като просто си изключи телефона и не помни за останалия свят.

РИБИ

Много хора си мислят, че Рибите не се ядосват и не им се постанова да изпускат парата. Тази илюзия се дължи на обстоятелството, че Рибите са доста уравновесени и сдържани в реакциите си. Истината е обаче, че Рибите са доста състрадателни и непознатите проблеми много ги афектират. Макр да не им проличава, те имат потребност да облекчат нервите си. Идеалният метод за това е масажът, тъй като им дава опция да релаксират душевен и физически. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР