Овен Отнасяйте се с повече търпение към нещата, които очаквате

...
Овен Отнасяйте се с повече търпение към нещата, които очаквате
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 09.04.2018 г.


Овен

Отнасяйте се с повече самообладание към нещата, които очаквате да ви се случат. Не предизвиквайте ориста, а смирено работете за персоналното си рационализиране. Капризите ви няма да се толерират.

Телец

С приветливото си въодушевление внасяте ведрина и успокоение към себе си, и това ви прави мечтан събеседник и сътрудник. Ще се изправите изрично против решение, което опонира на разбиранията ви за морал и бизнес.

Близнаци

Ще поемете в свои ръце осъществяването на една задача и с това ще поставите хората към вас в позицията на наблюдаващи, а не сътрудници. Очевидно не ви липсва сила, само че запазете положителните взаимоотношения и не рушете дълго градени връзки.

Рак

Деловата ви интензивност през днешния ден ще ви носи персонално задоволство. Едно начинание ще ви донесе положителни вероятности, само че е нужно и самообладание. Ще станете забавни за някой, който досега ви е създавал повече напрежение и по-малко приятни страсти.

Лъв

Днес се отдайте на обичано занимание, за което нямате доста свободно време. Имате потребност от отмора и приятни страсти - работата няма да избяга. Посветете част от времето си за диалози с вашите близки.

Дева

Задачите ви през днешния ден ще ви накарат да вземете значими решения. Приемете делово предложение и ще извършите в действителност добър избор. Бъдете търпеливи към човек, който има друго мнение от вашето.

Везни

Едно предложение ще ви очарова с вероятността си и ще ви зареди с повече позитивни упования. Работете по реализацията на проектите си през днешния ден, ще имате късмет да постигнете това, което желаете. Опитайте се да предотвратите непотребен спор, в която несъзнателно ще ви въвлекат.

Скорпион

Днес не допускайте нещо да попречи на желанията ви да реализирате едно пътешестване. Финансов проблем ще откри скоро своето удобно решение и това ще ви помогне да продължите напред. Отличвно здраве.

Стрелец

С ведро въодушевление ще посрещнете едно предизвикателство и това ще увеличи самочувствието ви. Предстоят ви перспективни запознанства, в случай че съумеете да ги употребявате по този начин, както ви се желае. Подарете си повече време за себе си, нуждаете се от това.

Козирог

Със усърдие ще се отнасяте към отговорностите си и в връзките ви с близките ще проличава положителното ви предпочитание всички да са удовлетворени. За предпочитане е да не обръщате прекомерно внимание на дребните неща, концентрирайте се върху по-мащабни задания.

Водолей

Всяка ваша самодейност ще се толерира и ще ви носи позитиви. Отнесете се съществено към персоналните си задължения, старайте се да отхвърляте съответни задания. Някои ще получат предложение за спомагателна работа, която може да се трансформира и в съществена.

Риби

Старайте се да решите проблемите, зараждащи през днешния ден и не отлагайте по остарял табиет за различен ден. Започнатото в този момент е основа за бъдещите ви триумфи. Ще имате поддръжка, само че значимо е вашето интензивно присъединяване и отговорно взимане на решения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР