Овен Опитайте се да намалите активността до минимум. Сега не

...
Овен Опитайте се да намалите активността до минимум. Сега не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 октомври

Овен
Опитайте се да намалите интензивността до най-малко. Сега не е миг за проявление на мускули. Имате потребност да се разтоварите душевен.
Телец
Този петък ще ви се наложи да работите за двама. Има някои задания, които не признават времето. Всичко, което извършите ще бъде за ваша изгода, не го забравяйте.
Близнаци
Днес ще ви бъде върнато, от дълго време забравено положително. Не благодарете прекомерно. Вие сте дали доста повече, в сравнение с допускате.
Рак
Този петък помислете какво може да подобрите в храненето, метода ви на живот и даже отношение към нещата във всекидневието ви. За ваше утешение може да посетите персоналния ви доктор.
Лъв
Посветете този петък на хубостта. Измерението, в което ще се прояви е напълно ваш избор. Денят разрешава докосването до нови сфери, които досега не сте познавали.
Дева
Някой ще се опита да разкрие ваша загадка, а на вас ви се споделя. Бъдете деликатни, тъй като желанието на отсрещната страна е само да се осведоми, а не да ви помогне.
Везни
Този петък не тръгвайте с огромната кошница и не споделяйте своите планове даже с най-близките ви. Понякога споделените хрумвания губят от силата си. Изчакайте първо да се осъществен.
Скорпион
Не бързайте да разкривате ваша загадка. Още не сте подготвени да извадите всичко на бял свят. Много евентуално е да научите разочароваща вест. Хубавото е, че по този начин ще ви се отворят очите.
Стрелец
Това е ден, в който е добре да не разкривате до край възгледите си. Много скоро може да има смяна в събитията, която да промени позицията ви.
Козирог
Този петък във всичко спазвайте златната среда. Ако ви се излиза отвън рамките дано това обгръща активност, която не включва други хора.
Водолей
Денят допуска завръщане към предишното, само че въпреки всичко не бъдете прекомерно сантиментални, само че си извадете поука от родовата памет. Има какво да научите.
Риби
Този петък е добре да се постараете да извършите всичко, което чака привършване повече от две седмици. Рискувате да се натрупат прекомерно доста отговорности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР