Овен Очаквайте значително подобрение на любовния фронт. До края на

...
Овен Очаквайте значително подобрение на любовния фронт. До края на
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 18 ОКТОМВРИ

Овен

Очаквайте доста усъвършенстване на любовния фронт. До края на деня ще се чувствате, само че и ще изглеждате по-одухотворени.

Телец

Желанието за усамотения с обичания ще бъде повече от нужда за вас. Нуждаете се от повече романтика, от време, в което да си припомните по какъв начин да бъдете дружно.



Близнаци

Днешният ден ще ви занимава повече с финансови въпроси. Добре е с половинката да обмислите в елементи желанията си за почивки, ремонт или други огромни пера от бюджета.

Рак

През днешния ден обърнете внимание на връзката с колегата. Не са изключени дребни разногласия и кавги с членове на фамилията, само че в случай че имате рамо, на което да се опрете, нещата ще отминат бързо.

Лъв

Денят ще ви зарадва с доста сила и положително въодушевление. Това ще ви помогне да взимате по-лесно решения и с лекост да оставяте проблемите зад тила си.

Дева

Може би ще има моменти, в които ще притегляте вниманието на близките. Това може да провокира ревността на колегата, изключително в случай че сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

Везни

С половинката си ще желаете да разширите хоризонтите си. Можете да се отдадете на ново занимание или да помислите за отмора до екзотично място.

Скорпион
 2 – те зодии, които ще получат предложение за БРАК през втората половина на ОКТОМВРИ 2 – те зодии, които ще получат предложение за БРАК през втората половина на ОКТОМВРИ
Месец октомври не стопира с изненадите си. През втората му половина две от зодиите ще чуят най-важният въпрос в живота си – „...

Любовният ви живот се развива в позитивна посока, само че не е изключено да се окажете в обстановка, в която никой от двама ви не желае да отстъпи.

Стрелец

Някакви позитивни вести ще зарадват вас и обичания човек. Това ще ви даде по-ясна вероятност и ще се чувствате по-освободени. 

Козирог

Това несъмнено няма да е най-спокойният ден. Вероятността да изпитвате известна неустановеност във взаимоотношенията е много огромна и това ще става мотив за кавги.
 3 зодии, които ще се влюбят до лудост през втората половина на ОКТОМВРИ 3 зодии, които ще се влюбят до лудост през втората половина на ОКТОМВРИ
Втората половина на месец октомври се обрисува да бъде доста сполучлива за 3 зодии, във връзка с любовта. Те ще имат шанса да намерят...



Водолей

През днешния ден и двамата ще се стремите към постигането на естетика и задоволство, без да се пробвате да се наложите над другия.

Риби

Искате с половинката да развиете връзката си на интелектуално и даже духовно равнище. Може би имате потребност от повече време с другари, прекарани в настолни игри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР