Овен Очаква се натоварено време на работа, но резултатите ще

...
Овен Очаква се натоварено време на работа, но резултатите ще
Коментари Харесай

Хороскоп 22 май: Кошмарен ден за три зодии

Овен
Очаква се натоварено време на работа, само че резултатите ще ви зарадват. Вашата работа ще върви добре, само че не се разсейвайте с празни приказки. В положение сте да поемете ролята на водач. Има огромна възможност да се появят нови планове.

Телец
Вашите сътрудници се нуждаят от поддръжка. Споделете опита си, раздайте няколко професионални секрети - може би ще спечелите съдружници. На любовния фронт без смяна - възползвайте се от затишието и отделете време за себе си.

Близнаци
Усещате, че нещата вървят в вярната посока. Денят е подобаващ за наваксване на пропуснатото и подготовка за нов стадий на работа. Доверете се на интуицията си и не се опасявайте да вземате смели решения - звездите са на ваша страна.

Рак
Посветете днешния ден на решаването на ежедневните проблеми. Вие сте оптимисти за бъдещето. Не поемайте доста отговорности на работното място и вкъщи, тъй като може да не прецените вярно опциите си.

Лъв
Не вземайте образец от другите и действайте както сметнете за добре. Нещо повече, през днешния ден звездите оказват помощ на всички, които са дейни и енергични. Основното нещо е да не прекалявате с работата и да си оставите време за връзка с близки и родственици.

Дева
Днес сте прекомерно чувствителни и впечатлителни - обиждате се на смешки, разстройвате се поради рецензия. Не обръщайте внимание на мнението на другите - не е нужно да се адаптирате към всички. Следобед е потребно да организирате малко прочувствено рестартиране.

Везни
В началото на деня ще ви е мъчно да се настроите да работите, само че последователно ще хванете верния темп и нещата ще се подобрят. Прегледайте дрешника си и се пробвайте да се разделите без страдание с неща, които не носите.

Скорпион
Добро време за решение на тези професионални проблеми, които бяха просрочени. Избягвайте споровете, незначителните кавги могат да прераснат в открити спорове.

Стрелец
По време на работа бъдете по-внимателни, защото сте склонни към неточности. Може би някой ще ви направи съблазнителна оферта във финансов проект, само че не трябва да бъдете прекомерно лековерни. Разчитайте на личния си инстинкт.

Козирог
На вашата устойчивост може да се завиди - игнорирате проблеми, усмихвате се на неприятностите. На работа всичко ще върви безпрепятствено за вас, тъй че си коства да вземете решение за виновни въпроси. Може би ще ви бъдат назначени спомагателни задания.

Водолей
Малко сложен ден. Но през днешния ден можете да намерите разтуха в забавна работа, която ще ви отвлече от проблемите и ще повдигне градуса на настроението ви. Бъдете дейни, само че избягвайте преумората.

Риби
Съществува риск да загубите нещо или да вземете безогледно финансово решение. Що се отнася до любовта и връзките, вие сте прекомерно фокусирани върху личните си потребности, не се вслушвате в мнението на вашата половинка и това може да докара до проблеми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР