Овен Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни

...
Овен Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13-17 юли

Овен
Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще подхващат по-сериозни стъпки. Това може да се окаже смяна, която да докара до брак или общо общуване.
Телец
Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в полово отношение за Телците. Ако имате обичан човек до себе си, отдайте се на повече пристрастеност.
Близнаци
Важно е да бъдете по-социални, което едва ли ще бъде проблем за вас. Ако към този момент се намирате във връзка, ще намерите нови способи да я обогатите.
Рак
Ако желаете да въведете някаква смяна в половия си живот, може да говорите с обичания човек. Оставете срама и терзанието, тъй като това ще накара и двама ви да се чувствате добре.
Лъв
Комуникацията с колегата ще вземе позитивен поврат през новата седмица. Заедно, вие ще бъдете в положение да разговаряте и обсъждате значими въпроси.
Дева
Периодът е подобаващ да се отдадете на вашите скрити стремежи и да преодолеете физическите граници дружно, с цел да достигнете ново равнище на фамилиарност.

Везни
Ваш непосредствен родственик може да попречи на хармонията във връзката ви. Разбира се, не е наложително да е съзнателно или с неприятни усеща, само че имайте едно мислено. Не искайте препоръки от близки, а говорете непосредствено с колегата.
Скорпион
Възможно е да се появят мощни усеща или привличане към трети човек, само че взаимоотношенията ви да са в задънена улица. Основният проблем ще е това, че актуалната ви връзка е в застой. По-добре се концентрирайте върху нея или по-скоро върху прекратяването й.
Стрелец
Има лъч вяра за половия живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с обичания човек и ще споделяте желанията намерено и без срам. Внимавайте с думите, които употребявате, с цел да не обидите половинката и да излезе, че сексът ви се коства отегчителен.
Козирог
Обвързаните Козирози също би трябвало да си " мерят приказките ". Дори да имате забележки или значими неща за разискване, бъдете оптимално дипломатични.
Водолей
Не се крийте, а се изправете против проблемите си. Към средата на седмицата с половинката ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, които ви преследват от предишното, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате.
Риби
Не се затваряйте в себе си, колкото и черна да ви се вижда картинката. Имате потребност от оптимизъм и положителна настройка, по тази причина правете това, което ви кара да се усмихвате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР