Овен – Обърнете внимание на духовният аспект на живота. Напоследък

...
Овен – Обърнете внимание на духовният аспект на живота. Напоследък
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 07.12.21

Овен – Обърнете внимание на духовният аспект на живота. Напоследък вършите прекалено много работа. Необходимо е също по този начин да намирате време да почивате. Животът не е единствено пари. Някои проблеми ще се решат от единствено себе си. Това ще ви даде спомагателна мощ и убеденост в бъдещето.

Телец – Ще имате прилив на сила и предпочитание да се заемете с това, което от дълго време сте отлагали. Активен, само че и малко под напрежение ден, няма да бъде елементарно да се отпуснете. От време на време въпреки всичко намирайте такава опция.

Близнаци – Можете елементарно да се справите със задания с всякаква трудност, тъй че не бъдете мързеливи. Помислете над проектите си за бъдещето и разработете подобаващата тактика за тяхното осъществяване.

Рак – Денят има благотворна сила. Вземете решение през днешния ден да се обичате повече и да извършите нещо хубаво и положително за самите себе си. Съберете се с подобаващите другари, с цел да увеличите удоволствието си.

Лъв – Животът през днешния ден ще ви се стори по-светъл, ще виждате единствено позитиви. Много проблеми ще отпаднат. Покупките, направени в този ден, ще бъдат сполучливи. Съществува риск от пострадване на гръбначния дирек, по тази причина се пробвайте да не го претоварвате.

Дева – Денят ще донесе единствено позитивни страсти. Проблемите и споровете би трябвало да ви подминат. Добър интервал за всевъзможни финансови интервенции. Има късмет за непредвидени облаги или доходи.

Везни – Ден на духовна промяна. Чувствайте се свободни да оставите всички подозрения зад себе си и мислете единствено, че шансът ви чака напред. Ще започнете да възприемате живота, хората, нещата по друг метод.

Скорпион – Време е да оставите подозренията, да определите целите си и да разберете какво тъкмо желаете да постигнете в живота. Прекрасен интервал за осъществяване на вашите хрумвания, за основаване на проекти за бъдещето.

Стрелец – Днес имате огромен капацитет. Денят ви дава интензивност, креативна нотка и практическа досетливост. Такъв страховит коктейл, в случай че се смеси в верните пропорции, ще ви помогне да се справите с каквато и да е задача.

Козирог – Днес ще се чувствате по този начин, като че ли няма ограничаване във вашите благоприятни условия. Внезапно могат да ви дойдат вдъхновяващи хрумвания, които да ви „ изстрелят” към нови височини. Денят ви прочувствено ще е обагрен в разнообразни нюанси.

Водолей – Опитайте се да извършите живота си по-колоритен, намерете нови източници на ентусиазъм, внесете нотка на несигурност в нормалната конюнктура - оставете всичко да работи за вас. Чудесен миг за кокетничене.

Риби – Ако старите каузи не са доведени до своя логически край, побързайте да ги извършите. Бъдете отворени също за нови благоприятни условия. Само по този метод можете да видите какъв брой прелестен е животът, да намерите нови ползи.

Съветите на Фортуна

Денят носи двойствена характерност – по едно и също време е положителен и в това време отрицателен. Ден за разбор и обособяване на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете същинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте борбите. Ако през днешния ден нещо не ви се получава по този начин както би трябвало, бъдете изключително деликатни, защото това значи, че е време нещо да измененията. Ако нещата ви се подреждат доста добре, усещате, че шансът е с вас, тогава значи, че сте на верния път.

Добър ден за търговия и финансови интервенции, само че избягвайте присъединяване в съмнителните мероприятия и взимане на бързи решения. Не губете възприятието си за комизъм, то ще ви помогне почтено да излезете и от комплицираните обстановки. Благоприятно време за другарство с близки, родственици, молитва, медитация.

Луната е на луфт от 06:43ч до 13:50ч. В това време не предприемайте нищо значимо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР