Овен Някои от представителите на зодията трябва да са наясно,

...
Овен Някои от представителите на зодията трябва да са наясно,
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата

Овен
Някои от представителите на зодията би трябвало да са наясно, че една обич елементарно може да се трансформира в същинско злополучие, в случай че не се вършат взаимни отстъпки. Не очаквайте прекалено много от половинката, време е и вие да положите усърдие за любовта си.
Телец
Любовното ви въодушевление несъмнено никакво го няма. Предпочитате да си пандизите очите за нeщата, които ви нервират и да не влизате в отявлени спорове. Доста умно решение.
Близнаци
Звездите ви оферират чудесни благоприятни условия за романтика, стига да развихрите въображението си. Седмицата ви може да бъде невероятна, в случай че оставите отрицателните страсти и подозрения зад тила си.
Рак
Може би малко подозрителност в никакъв случай не е непотребна, само че не прекалявайте. Любовта не трябва да е сляпа, само че сигурно няма потребност и от лупа, с цел да следи за всеки малък проблем.
Лъв
Може би е време за нови есенни цели! Не е неприятно да измененията мирогледа си и да " влезете в обувките " на половинката си. Само по този начин ще си обясните някои дейности, които ви нервират.
Дева
Изглежда още от самото си начало, новата седмица дава безапелационна поръчка, понасяйки ви на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, тъй че пристрастеността ще е във вашия дом тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР