Овен Новата седмица носи и промени за представителите на вашия

...
Овен Новата седмица носи и промени за представителите на вашия
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 20-27 май

Овен
Новата седмица носи и промени за представителите на вашия знак.  Вместо да желаете да променяте другите, обаче, най-добре започнете със себе си. В последна сметка това, което се случва с всеки един от нас е отражение и реакция на личните ни мисли и държание. Освен това ви чакат доста нови неща, забавни срещи и събития. Ваше другарство ще удостовери цената си и даже ще стане още по-ценно за вас.
Телец
Тази седмица вас ще е особено това, че ще бъдете по-разсеяни, разпилени и невнимателни. Може да има сривове в техниката и повишаване на битовите и индустриалните контузии. С напредването на дните силата с напрежение ще се натрупва и в случай че не желаете тя да избухне ненадейно във формата на експанзия, обиди и искания,  се пробвайте да намерите време за физическо натоварване всеки ден. Тичане, плуване, гимнастика или просто продължителни разходки ще ви оказват помощ да балансирате и реагирате в комплицирани обстановки по-мъдро и премерено.
Близнаци
Това е седмица, в която на напред във времето ще бъде любовта. Очакват ви незабравими сантиментални моменти и самопризнания. Срещите ще оставят безценен спомен в душата ви.  Отдаването на позитивните сантиментални страсти в действителност е най-хубавият метод да прекарате тази седмица. Някои от вас ще се решат на сериозна стъпка. Потърсете правилни другари, с които да осъществите сантименталните си замисли.
Рак
В началото на седмицата очаквайте несъразмерни стремежи и прищявки от страна на половинката ви. Вие, обаче, към този момент сте предизвестени, тъй че не реагирайте прекомерно бурно на тези искания. Най-добре направете тип, че сте съгласни с всичко, защото още на идващия ден обстановката ще се успокои и обичаният човек даже ще се разкае за държанието си. По този случай на помирение може да планирате взаимно пътешестване през първата слънчева седмица от доста време насам.
Лъв
През тази седмица може да се почувствате изтощени и разсеяни. Не бързайте да вините себе си или да купувате витамини. Сигурно сте усетили мощното предпочитание да извършите нещо, само че какво тъкмо не сте доста наясно. Не бързайте да вършиме първото нещо, което ви хрумне. Погледнете на начинанията си по-внимателно и ги довършете или си разрешете да си признаете, че това към този момент не е вашето желание  - не ви е забавно и няма смисъл да влагате напъните си.
Дева
През тази седмица, както и при доста други представители на зодиака и при вас най-важното ще бъдат връзките с обичания ви човек. Най-доброто, което ще може да извършите е да се избавите от тези усеща, които „ тровят “ връзката ви. Мнителността и ревността не са нещо, което ви е належащо, проявете зрялост и мъдрост. Ако сте при започване на връзка и ви следва среща изберете средата на седмицата за насрочването й.
Везни
През тази седмица ще имате предпочитание за усамотяване и рискувате да ви налегне потиснатост. Ако желаете да намерите някои отговори у себе си, по-добре не потискайте тези усеща у вас, а им се отдайте. Дългите разходки измежду природата ще ви оказват помощ да намерите себе си и да се успокоите, както и да израснете духовно. Не забравяйте, че не сте единствените на света, които имат персонални проблеми, нито пък въпросите за решение са толкоз съдбовни.
Скорпион
Настъпващата седмица ще изисква доста доброжелателност и дипломатичност от ваша страна.  Времето е предразполагаща към включване в интриги, флиртове и разпространението на клюки. Не  е нужно да се изяснява, че сходни участия няма да ви донесат нищо положително и даже може да прераснат в много противен спор по-късно. Сега е най-добре да потиснете вилнеещите пристрастености у вас. В прочувствен проект за този интервал ще е особено това, че ще бъдете по-разсеяни, разпилени и невнимателни. Може да има сривове в техниката и повишаване на битовите и индустриалните контузии.
Стрелец
През тази седмица не бързайте с реализирането на значими покупки и въобще се пробвайте да не влагате в нищо огромни суми пари (освен в случай че това не е било планувано по-рано.) В този интервал не давайте пари назаем (особено в случай че не желаете да си развалите връзките с длъжника), само че и самите вие не взимайте пари от други (особено в дълготраен аспект.)
Козирог
През тази седмица избягвайте спонтанните и инцидентни разходи. Ако може потушете мощното предпочитание за покупка с мисълта, че ще я осъществите след няколко дни. Представете си сюжета, че в случай че закупите мечтаното в този момент то няма да се окаже това, което в действителност сте желали и не по този начин нужна, колкото сте си представяли първоначално. В персонален проект от вас ще се изискват повече старания, от колкото си представяте. 
Водолей
През тази седмица финансово отношение избягвайте спонтанните и инцидентни разходи. Ако може потушете мощното предпочитание за покупка с мисълта, че ще я осъществите след няколко дни. Представете си сюжета, че в случай че закупите мечтаното в този момент то няма да се окаже това, което в действителност сте желали и не по този начин нужна, колкото сте си представяли първоначално.
Риби
През тази седмица не си правете непотребни илюзии. Времето тече и няма по какъв начин да го спрете. Ще би трябвало да натиснете сериозна педала, с цел да наваксате изпуснатото време. Освен това не си изкарвайте нервите за неуспехите ви на други хора. Ако имате опция се усамотете някъде, с цел да може да работите на мира и да подредите мислите си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР