Овен Необяснимо напрежение ще ви съпътства през целия работен ден,

...
Овен Необяснимо напрежение ще ви съпътства през целия работен ден,
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 22 ОКТОМВРИ

Овен

Необяснимо напрежение ще ви съпътства през целия работен ден, едвам по здрач ще се почувствате по-спокойни. Подобно с напрежение положение може да ви държи нащрек, само че е добре вечерта да отделите повече време за релаксация.

Телец

Днес ще имате доста положителни хрумвания и предпочитание да се забавлявате. Опитайте да съчетаете всичко в едно, като Том Сойер - хрумвания за развлечение и развлечение за хрумвания, а в това време ще съумеете да свършите всичките си задания с усмивка, бонусът на пролетта.



Близнаци

Леко разсеяни и разпиляни поради непрекъснатите разбори, които вършиме. Може би е време да дадете отмора на мозъка си и да се опитате повече да чувствате, Това може да се окаже едно от най-трудните извършения, само че резултатът в действителност ще ви изуми.

Рак

Днес ще се наложи да отделите повече време за решение на битови проблеми. Ден, в който би трябвало да сложите ред в нещата, колкото и да е мъчно. Впрегнете всички в къщи на работа, въпреки всичко правдивост би трябвало да има.

Лъв

Дайте си сметка, че парите, с които разполагате, са резултат на личното ви отношение към света. Важното е да сте поредни, даже когато се променяте.

Дева

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на персоналните взаимоотношения. Може да поставите начало на значими бъдещи контакти. Споровете и споровете не са изключени, само че при задоволително доза самообладание нещата може да се развият безпрепятствено.

Везни

Чувствата ви през днешния ден ще са толкоз мощни, че ще стряскате близките. Опитайте да се контролирате по-добре, другояче нещата ще станат неуправляеми.

Скорпион
 Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион! Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион!
Скорпионите имат податливост към малко по-зловеши и магични неща. Някои даже ги назовават Вещиците на зодиака и Кралиците на Подземния свят...

Акцентът ще е върху имуществените въпроси, спомагателната заработка на средства, натрупването на сили, познания, умения. Внимавайте, не са изключени загуби, харчете рационално.

Стрелец

Най-важното за вас през днешния ден е да постигнете съответен резултат, тъй че не се разсейвайте. Започнете с нещата едно по едно и недейте да говорите и обяснявате на всички. Една от най-важните изгоди на концентрацията е, че бързо постигате резултат или най-малко в множеството случаи.

Козирог

Опитайте да бъдете оптимисти. Ясно е, че не постоянно това е лесна задача, само че в случай че се опитате да откриете изгодите от нещо, вместо да отчитате минусите, ще ви стане по-леко. Пък и благоприятни условия нови ще видите, душата ви ще запее.
 Можете да забогетеете доста по-лесно по отношение на вашата ЗОДИЯ! Можете да забогетеете доста по-лесно по отношение на вашата ЗОДИЯ!
ОВЕН Вие сте от хората, способни да поемат опасности, с които никой различен не желае да се товари. Може да бъдете изключителни или напряко...



Водолей

Не постоянно напрежението е неприятно, от време на време носи хубави упования. Днес може да има някои изненади и то поради дреболии, които не са си на мястото или пък не са свършени. Това, обаче е като спусък за вашата досетливост, незабавно можете да включите на режим талантливост. Просто забравете за ужасно и рисково, заменете ги с забавно и вълнуващо.

Риби

Ще имате потребност от повече свободно време, персоналните задължения би трябвало да имат предпочитано място. Любовните връзки разцъфтяват. Днес ще имате удивително наличие, където и да отидете. Намерете време и за малко просвета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР