Овен Не забравяйте, че най-важното в екипната работа е доброто

...
Овен Не забравяйте, че най-важното в екипната работа е доброто
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 април

Овен
Не забравяйте, че най-важното в екипната работа е положителното взаимоотношение сред хората. Ако сте решили да изпъквате плануваното няма да се извърши по стремежи метод.
Телец
Днес не оставяйте нещата, такива каквито са щом ви основават неудобства. Мълчаливото ви възмущение няма да докара до нищо съществено.
Близнаци
Този вторник е ден за достижения в служебно отношение. Вероятно ще ви се наложи да рационализиране знанията и уменията ви, само че в това няма нищо неприятно. Напротив - похвално е!
Рак
Този вторник ще срещнете непосредствен другар. Не сравнявайте живота си с неговия. Вие сте постигнали не малко неща и даже не подозирате какъв брой доста са те.
Лъв
Този вторник посветете деня на фамилните връзки. Има съществени тематики за разискване, които не може да бъдат отлагани повече във времето.
Дева
Оптимизмът ви през днешния ден няма да има граници. Не очаквайте, обаче, същото от останалите. Няма по какъв начин те да имат вашата сила и заряд. Ще би трябвало да се примирите.
Везни
През този ден се пробвайте да прецените деликатно какво бихте изгубили от ваша постъпка. Помислете дали нещата фактически са толкоз зле, колкото наподобяват, само че и не правете взаимни отстъпки със себе си.
Скорпион
Този вторник ще ви бъде предоставена виновна задача. Не е дълъг пътят към неуспеха. Сега нямате никакво време за размотаване.
Стрелец
Това е ден, в който да се насладите на постигнатото. Може да огледате плодовете на работата ви от всички страни. Посветете на съзерцанието, колкото време желаете.
Козирог
Този вторник е ден, в който да деянията благотворителност. Способността ви да се поставите на мястото на другите ще ви подари с проницателност. Действията ви ще бъдат високо оценени.
Водолей
Този вторник бъдете сигурни в себе си. Само по този начин ще може да убедите останалите в правотата си. Всяко ваше съмнение ще бъде видяно от останалите.
Риби
Този вторник някои от проектите ви ще се объркат. Това може да ви сервира прелестен миг за преживяване. Оставете суматохата на страна и му се насладете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР