Овен Не всичко, което блести е скъпоценност, но изкушението винаги

...
Овен Не всичко, което блести е скъпоценност, но изкушението винаги
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 януари

Овен
Не всичко, което свети е драгоценност, само че изкушението постоянно е огромно. Сега обаче няма за какво да не му се противите. Колкото по-бързо ви се махне от главата - толкоз по-добре.
Телец
През този ден ще сте изпълнени с възторг. Това ще накара мнозина да ви завиждат и да се опитат да помрачат вдъхновението ви. Не им го позволявайте.
Близнаци
Задачата ви през днешния ден е да се погрижите за положителното въодушевление на околните ви. Слагайте усмивката и се въоръжете с най-оптимистичните ви изречения.
Рак
Това е ден, в който да си мерите приказките. Най-добре да премълчите, в сравнение с да кажете нещо ненужно, за което доста, но доста ще съжалявате в бъдеще.
Лъв
Днес ще бъдете издирван утешител. Помислете какъв брой доста ще помогнете да индивида до вас. Дайте помощта си, само че единствено в случай че е търсена, не се натрапвайте.
Дева
Това е ден за дейни дейности. Потърсете най-хубавото поле за изява, където сте сигурни, че няма да има възможност за неуспех.
Везни
Този четвъртък умеенето ви да се поставите на мястото на другия ще ви бъде от изключителна изгода. Това важи, както за другари, по този начин и за врагове.
Скорпион
Днес не поемайте непотребна отговорност. Искате да се докажете, само че в устрема ви ще се натоварите прекомерно и може да се неуспехите още с първите ви крачки.
Стрелец
Днес може да очаквате помощ от непосредствен човек. Добре е да заявите интерес за други въпроси от живота, с цел да не наподобява молбата ви прекомерно материалистична.
Козирог
Не забравяйте, че положителното първо усещане може да значи тъкмо противоположното. Бъдете деликатни при нови запознанства и информацията за себе си, която споделяте.
Водолей
През този ден не се доверявайте на интуицията си. Понякога и тя бърка или най-малко има потребност от съществени доказателства от по-рационален темперамент.
Риби
Този четвъртък не започвайте война с никого. Ако някой не може да ви разбере не хабете напразни старания в това да му обясните нещата. Помислете какво толкоз ви свързва с този човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР