Овен Не се препоръчва да започвате ново сътрудничество, да подписвате

...
Овен Не се препоръчва да започвате ново сътрудничество, да подписвате
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 11 ФЕВРУАРИ

Овен

Не се предлага да стартирате ново съдействие, да подписвате значими бумаги и да сключвате контракти. Възможни са усложнения от административен проект.



Телец

През днешния не лек ден обмисляйте деликатно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и непознатите мисли. Не започвайте нови планове.

Близнаци

Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, в случай че останете у дома. Предвидливо отложете за по-благоприятно време сключване на документи и не поемайте никаква отговорност. 

Рак

Въздържанието, скромността и непотребната показност ще запазят устойчиви душeвността и настроението ви. Денят не е подобаващ за начало на нова работа.

Лъв

Отложете новите инициативи, концентрирайте се върху настоящите си каузи и по опция не обсъждайте желанията и проектите си. Използвайте контактите си рационално.

Дева

Ще избегнете компликации и недоразумения, в случай че не взимате значими решения и не пренебрегвате потребностите си. Бъдете деликатни с новите хрумвания и проекти, тъй като ще бъдат по-скоро заблуда.

Везни

Неблагоприятната енергетика и неприятното стичане на събитията могат да провалят проектите на мнозина от вас. Не сключвайте контракти.

Скорпион

Важно е да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и непознатите мисли. Използвайте информацията, която имате по предопределение.

Стрелец

Отложете новите инициативи и се заемете със дилемите, които не търпят отсрочване. Осигурете си безшумно място, където бихте могли да си извършите равносметка.

Козирог

Въздържайте се от нови и рисковани инициативи. Отложете значимите решения, не подписвайте документи и не се обвързвайте с нови отговорности. 

Водолей

Денят е неподходящ за дръзки и смели инициативи, за това контролирайте желанията и държанието си. Ще си помогнете повече, в случай че работите безшумно по настоящите си задания.



Риби

Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе за персонални облаги. Бъдете готови. Гъвкави и точни, ще стабилизирате позициите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР