Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 25 септември 2022 г.

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.
Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден...

Дева
Денят е подобаващ за разходки и къси пътувания, както и за срещи с представители на ежедневното Ви обграждане. Всички настоящи задания през това време ще се вземат решение елементарно. По време на пътешестване има възможност да Ви се появи прелестен събеседник, или ще възникне друга опция за приемане на положителни усещания. Възможно е да получите радостно уведомление. През днешния ден ще се усили Вашата прозорливост и сензитивност, и по тази причина някои позитивни трендове ще усещате интуитивно, доста преди да са се случили в реалност.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете - по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.

Козирог
Днес можете да се окажете в положение на несигурност, само че не възприемайте това като несполучлив интервал в живота си, а като самобитна „ чакалня ”. Това е единствено подготовка към нещо необикновено. Може скоро да скъсате любовни или другарски връзки с някого, които сега прекомерно доста Ви лимитират, или назад - да вдъхнете нов живот на връзки, които още не са се изчерпали. Звездите Ви поучават, да действате самоуверено. Непременно ще получите премия за това, тъй че се захващайте за работа!

Водолей
Представителите на този знак през днешния ден ще бъдат склонни към самобичуване. Вероятно ще се случи нещо неприятно и Вие ще си мислите, че всичко се случва извънредно по Ваша виновност. Звездите Ви поучават да извършите разбор на обстановката от разнообразни гледни точки. Да не се окаже, че Вашата половинка е доста повече от Вас за неодобрение?...

Риби
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите....
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР