Овен Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за

...
Овен Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30-31 май

Овен
Не е изключено с половинката да обсъдите опцията за промени по отношение на връзката ви и половия живот. Колкото и да говорите, не забравяйте, че дейностите са по-силни. Нагласата ви един към различен е позитивна.
Телец
Настроени сте на домашна вълна, само че това като че ли ви тормози. Не забравяйте, че няма нищо неприятно, в случай че от време на време желаете да прекарате уикенда у дома, мързелувайки или гледайки филм. Не е наложително към вас животът ви да ври и кипи, с цел да се чувствате живи, не го забравяйте!
Близнаци
Винаги сте били харизматични и в никакъв случай не ви липсвало подарък слово, само че този уикенд сте в стихията си. Както се споделя – бихте могли да продадете лед на ескимоси. Сега е моментът да извършите своите претенции към половинката или пък първа крачка към индивида, който ви притегля.
Рак
За първи път от много време представителите на зодия Рак ще усетят естетика и ще се усещат на място. Ще съумеете да преоткриете половинката си на надълбоко духовно равнище.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще се радват на много високо либидо през почивните дни. Няма да се срамят да изискат от обичания човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, тъй че се чакат горещи почивни дни.
Дева
Може би постоянно сте си представяли, че ще имате връзка като от някой сантиментален филм или разказ. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка какъв брой значимо и скъпо нещо е любовта, която имате в сегашното, преди да я загубите.

Везни
Ще ви се отворят повече благоприятни условия за личностно развиване и романтика. За благополучие, ще съумеете да комбинирате двете благодарение на обичания човек.
Скорпион
Ще се чувствате сигурни както в личните си усеща, по този начин и в тези на индивида до вас. Страстта ще липсва, само че това като че ли не ви тормози, тъй като знаете, че е краткотрайно. Някои от вас може да вземат и значимо решение, като сключването на брак.
Стрелец
Комуникацията сред вас и половинката ви ще се усъвършенства през уикенда. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво желае да ви каже обичаният човек.
Козирог
Опитайте се да следвате събитията, тъй като няма да съжалявате. Знаем какъв брой е мъчно да не сте в надзор над нещата, само че най-малко за 2 дни се пуснете по течението.
Водолей
Уикендът на Водолеите може да бъде систематизиран по този начин – някой ще завоюва мозъка ви, а това непосредствено го прави и кандидат за сърцето ви.
Риби
Трябва да се насладите на всеки миг. Постарайте се да се " изключвате " от паниките, когато можете и бъдете себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР