Овен – Вдъхновявате се от високи идеи и с вашия

...
Овен – Вдъхновявате се от високи идеи и с вашия
Коментари Харесай

Хороскоп за месец февруари

Овен – Вдъхновявате се от високи хрумвания и с вашия възторг сте способни да увличате и другите.

Вашият взор е ориентиран към бъдещето. Избягвайте обаче непотребните опасности. За родените от 14 до 17 април, февруари може да е по-успешен, тъй като ритмите на слънчевото затъмнение (15 февруари) могат да повлияят върху развиването на събитията в живота им. За креативните натури, втората половина на месеца ще е по-успешна. Ще се ускори интуицията ви, ще стане по-наситен вътрешният ви живот. След 11 февруари, когато Венера ще премине в дванайсетия ви дом, може да намалее самочувствието ви и да станете неуверени в себе си. Не са изключени недвусмислени обстановки и да откриете, че вашият любим/а крие нещо от вас. Вие също пазите нещо в загадка. Някои от вас ще имат предпочитание да се разделят с колегата си, само че звездите ви поучават да не вземат дефинитивни решения, тъй като не всички условия още са ясни. Слънцето и Меркурий до 19 февруари са в единадесетия ви дом, обвързван със обществените действия и работа в екип. Това е индустриален интервал за всички представители на Вашия знак, само че изключително за тези, които работят по IT планове и тези, които се занимават с калкулации и разбори, водене на договаряния и се изявяват пред аудитория.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се състои в дома на другарството ви и ще ви открие нови вероятности във връзка с публичните и другарски връзки. Възможно е да сте дейни в обществените действия, да се присъедините към група или към клуб по ползи. Излизайки отвън рамките на персоналния си кръг, разширявате хоризонтите си, което ще окаже позитивно влияние върху персоналните ви взаимоотношения.

Телец – През първата десетдневка ще се покачат стандартите ви в любовта. Отправяте повишени условия към обичания човек и по никакъв начин няма да му е леко. Твърде е допустимо да срещнете човек, който ще ви помогне в кариерното развиване, само че ще бъдете свързани освен с бизнес ползите. Може да стартира посред ви любовна история, която ще се трансформира в дълготрайни, проспериращи взаимоотношения. След 11 февруари Венера минава в дома на другарствата и любовта ви ще стане по-непринудена, а възприятията по-отворени и изобретателни. Ако към момента сте сами, можете да срещнете някой доста прелъстителен човек в група от другари и другарството ви да се трансформира в освен това. Ако имате към този момент връзка, звездите ви поучават, дружно с обичания, да посещавате по-често в другарски компании. Има положителни шансове за решение на въпроси, свързани с жилище и недвижимите парцели. Периодът е изключително работлив за работата и бизнес, когато е допустимо да се реализиран високи резултати.

Слънчево затъмнение на 15 февруари ще се състои в дома на кариерата ви и въздействието му ще донесе предпочитание за смяна на професионалния живот към по-добро. Ще почувствате нуждата да извършите нещо позитивно за света. В деня на затъмнението можете да медитирате или да релаксирате, тъй че интуицията да ви подскаже верния метод, по който би трябвало да постъпите.

Близнаци – През февруари ще усетите свежият вятър на смяната. Планетарните въздействия са удобни през по-голямата част от месеца. Може да очаквате вълнуващи събития в любовта, които ще изпълнят вашето битие с нов смисъл. Това е отлично време да се срещате с нови хора или даже да вършиме неща, на които до момента не сте се решавали. Можете да си позволите да поемате опасности, тъй като звездите са на ваша страна. Връзки с чужденци или хора от надалеч. През целия месец Марс ще бъде в дома на партньорството, за жалост може да ви чакат чести кавги и разногласия с колегата ви. Препоръчва се да бъдете по-въздържани при разискване на значими въпроси. Не бързайте да вземате съдбоносни решения. С някои проблеми, които пораждат, ще би трябвало да се справяте сами, само че част от тях ще бъдат решени без вашето присъединяване. Добре е да се погрижите за покачване на квалификацията (дори и посредством самообучение). Важно е да запазите увереността в себе си. По-малко разсъждавайте, повече действайте. Юпитер в дома на здравето ще ви подари с витални сили, положително самочувствие, а това ще въздейства и върху настроението ви.

Слънчево затъмнение 15 февруари попада в деветия ви дом и ще задейства пътуванията и връзките на далечни дистанции. Под негово въздействие проектите за бизнес пътувания може да се трансформират или ненадейно да се появи нужда да би трябвало да отпътувате. Предлагат ви се шансове да създадете или да започнете нещо от начало. Приятели, родственици или сътрудници могат да ви вдъхновят, а вие ще се отправите към нови победи по нов неизвървян път.

Рак – Досега не ви се отдаваше да реализирате своите хрумвания, само че е допустимо през февруари да извършите пробив в работата. Пътуване през месеца ще ви донесе нови контакти с духовно близки хора, които ще споделят вашите визии за живота. Тихите вечери с обичания човек ще ви донесат повече наслаждение, в сравнение с шумните компании и многолюдните места. Стремите се към промени и сте подготвени да рискувате. Важното е да владеете силата си и да действате внимателно. Ще имате доста благоприятни условия за обич и романтика, само че упованията ви ще се окажат по-големи от действителността и може да се разочаровате. Добре е да се захванете с проучването на нещо ново, което ще ви е от изгода. Марс в бранша на работата ще ви прави работливи и упорити, само че и импулсивни и нетърпеливи. Преди да предприемете решителната стъпка, оценете вероятните последствия. Звездите ви поучават да ограничите желанието да вършите цялата работа едновременно, по-добре е да изпълнявате дилемите си една по една. Обичате спокойствието и уюта, само че прочувственият ви баланс може да бъде нарушен.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се състои в осмия ви дом, който обичайно се свързва с любовна пристрастеност и парите. Ще проявявате по-голям интерес към дълбоката, загадъчна страна на любовта. Може би ще откриете някоя загадка. Добро време за анализиране на страстите, както вашите, по този начин и на обичания човек. Връзката сред любовта и парите е още една тематика на затъмнението. Ясно определяйки взаимните финансови проекти, ще ви помогне да се чувствате по-уверени в любовните връзки и брака.

Лъв – През февруари буйният Марс се намира в дома на любовта и удоволствията, ще ви прави енергични, предприемчиви в любовните каузи и авантюристичен настроени. Вашата пристрастеност и обич към живота в този момент са заразни. Вие сте нетърпеливи и неспокойни, движени сте от жаждата за сантиментални завършения и предпочитание да живеете пълностоен живот. Има обаче опасности, тъй че здравият разсъдък тук ще е доста потребен. Темата за любовта и взаимоотношенията ще бъдат приоритет, вниманието ви ще е погълнато от връзките ви с любовници, другари и семейство. Тези, които към този момент имат връзка, ще се насладят на прелестно прекарано време дружно с обичания човек. Възползвайте се от опцията да извършите нещо по-особено и запаметяващо се. Денят на Свети Валентин е доста подобаващ за това. На тези, които са сами, също може да им се усмихне шансът. Обръщайте внимание на сигналите, които ви изпращат другите, защото има наклонност за открит флирт. Сътрудничеството е доста значимо за вас. Кариерните проекти ще съумеете да реализирате единствено посредством поддръжката на други хора. Трудът ви ще е високо ефикасен, само че самостоятелните старания са незадоволителни, с цел да получите високи резултати.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на партньорството ви и предвещава значими събития свързани с взаимоотношенията. Съвпада на точката на затъмнение с Меркурий акцентира смисъла на персоналната връзка. Ако има съществени въпроси, които от дълго време сте възнамерявали да се обсъждате с половинката ви, то не ги отлагайте. Две седмици след тази дата е подобаващото време. Можете да намерите компромисен метод и никой в двойката няма да се почувства засегнат. Що се отнася до вас персонално, в този ден би било добре да се отпуснете, да медитирате и да размишлявате.

Дева – През февруари ви чакат приятни събития. Темата за любовта и взаимоотношенията придобива изключително значение, тъй като в дома на партньорството ви се намира Нептун, чието въздействие се ускорява от транзитите първо на Венера, след това на Слънцето и Меркурий изключително през последната десетдневка на месеца. Освен това планетите ще образуват съразмерен аспект с Юпитер, което приказва също за позитивни трендове. Мнозина ще се замесят в любовни истории. Ще се чувствате по-близки с вашите обичани. Силно ще осъзнаете духовната си връзка с тях. На тези, които са без сътрудници, също се оферират положителни шансове. Представителите на вашия знак нормално са срамежливи, само че в този момент въздействията на планетите ви оказват помощ и ви дават убеденост. Ще можете да се покажете откъм най-хубавата си страна и да предизвикате възхищението на другите. Ключът към триумфа е общуването. Юпитер в дома на връзките ви носи шанс. Марс се намира в бранша на дома и фамилията и там нещата няма да са напълно безоблачни и розови. Противоречия с членовете на фамилията, с близки хора. Мислете рационално и избягвайте импулсивните дейности. Вие също може да станете конфликтни. Не хвърляйте сили в безсмислени разногласия. Заемете се с нещо градивно.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на здравето и работата и неговото въздействие може да докара до непредвидени събития. Действайте пламенно, само че избягвайте бързината. Може да решите да започнете нов план или даже да кандидатствате за нова работа. Не е ненужно обаче да се прави изчерпателен разбор на събитията, преди да се предприеме нещо значимо. Обърнете внимание на външния си тип, с цел да станете по-уверени и привлекателни. Периодът е удобен за йога и оздравителна гимнастика.

Везни – Звездите ви поддържат и дават обещание време изпълнено с романтика и пристрастеност. Вие ще сте доста привлекателни и вашият сексапил няма да остане неусетен от противоположния пол. В дома на любовта ви до 11 февруари ще бъде Венера, а до 19 февруари – Слънцето и Меркурий. Много са евентуални събития, които ще ви зарадват. Планетните въздействия са удобни, тъй че не пропускайте да се възползвате от този интервал. Ако имате компликации в любовта, в този момент ви се дава опция да се помирите и да изведете връзката си на ново ниво. Ако сте в развой на търсене на сътрудник, ориста може да ви срещне с някой специфичен човек. Марс, който се намира в дома на връзките, прави общуването в този момент доста значимо. Увеличени са опциите за градивно използване на креативните ви качества. Подходящо време за определяне на потребни връзки и контакти с най-различни хора. Ще бъдете в положение да решите доста значими задания. Необходимо е обаче да ги избирате по цели, с цел да не се изчерпят всичките ви сили и да се претоварите с работата. Лесно ще разкриете своя капацитет и ще постигнете положителни резултати на професионалното занятие. Сериозни проблеми със здравето не се плануват, само че въпреки всичко внимавайте да не изчерпите запасите си от сила.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на любовта ви. В дните покрай затъмнението се предлага да се заобикалят спорове с околните. По-добре е да запазите своето мнение за вас, с цел да избегнете проблеми. Под въздействие на затъмнението може да стартира любовна история и дружно с нея ще стартира нова глава от живота ви.

Скорпион – Февруари ще бъде сполучлив месец за вас. Ще сте изпълнени с готовност да реализирате своите проекти, само че с цел да стане това, би трябвало да излезете от зоната си на комфорт. Трябва деликатно да следите за здравето си, да се храните вярно и да не си лягате след среднощ. В противоположен случай тялото ви ще отслабне и позитивната сила ще отиде за празни неща. Препоръчва се да работите над вътрешният си свят. Времето е изключително удобно за тези Скорпиони, които търсят втората си половинка, както и за двойките, чиято връзка едвам в този момент стартира. Ако към момента сте сами, можете да се запознаете с доста прелъстителен човек и да започнете нова любовна история. Но за задачата би трябвало да се погрижите и вие, а не да бездействате. Бъдете повече измежду хората, посещавайте места, където има доста хора, задействайте другари. Ако към този момент имате човек до себе си, дружно ще преживеете доста вълнуващи мигове. Очаквайте незабравими моменти, сантиментални завършения и любовни удоволствия. Все отново би трябвало да се има поради, че въздействието на Нептун в дома на любовта ви е спорно. Понякога се показва в неизпълнени очаквания и разочарования, тъй че не всичко безусловно ще бъде безоблачно. Не позволявайте илюзиите да ви отведат надалеч от действителността. Развивайте гениите си, приемайте креативен метод при осъществяването на трудовите отговорности и не се плашете от нововъведенията. Това ще бъде ключът към триумфа в работата и кариерата ви.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в четвъртия ви дом, отговарящ за дома и фамилията. Фокуса пада върху фамилните връзки и връзките с роднините. Ще преоцените вашите цели, както и желанията и потребностите на околните хора. Затъмнението на Слънцето основава нещо ново, което към този момент е готово да влезе в живота ви. Може би под негово въздействие ще се заемете да реализирате проекти, които ще подобрят качеството на живот на вашето семейство.

Стрелец – През целия февруари енергичният Марс ще бъде във вашия знак. Много от вас ще изпитат предпочитание за любовни завършения, тъй като това е планетата на пристрастеността. Не подтискайте буйните си стремежи, тъй като остатъкът от неизползвана сила може да наруши вътрешния ви баланс. Би било идеално да следвате повелите на сърцето, без да забравяте да бъдете внимателни. Общуването, придвижването и пътуването откриват нови благоприятни условия за тези, които търсят любовта. Основното е да бъдете деликатни и да се оглеждате в близост, с цел да видите ясно индивида, който сте очаквали. Ако към този момент сте постигнали естетика с колегата си, останете на вълната, която сте основали сред вас. Оценявайте времето, което прекарвате дружно. Посетете местата, които провокират сантиментални усеща: спектакъл, ресторант или мястото, където сте се срещнали за първи път. Добра концепция е да отидете на пътешестване, за което постоянно сте мечтали и което може би сте отлагали. Откриват ви се нови вероятности за финансова непоклатимост и кариерно развиване. Успешни ще бъдат креативните и новаторските планове. Ако се постанова, действайте по ексцентричен метод. През последната десетдневка на месеца би трябвало да се обърне повече внимание на здравето, защото планетните въздействия са спорни.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на връзките. Под въздействие на затъмнението ще ви се появи предпочитание да се учите, да овладявате нови познания. За бизнес и кариерно развиване, бизнес общуването и пътуването ще са значими. Общувайте с хората, говорете за вашите проекти, споделяйте своя опит - всичко това може да се трансформира във фактор за триумф. Имате шансове да се запознаете с авторитетни хора, чиято помощ ще спомогне за популяризирането на вашите хрумвания.

Козирог – През февруари ви чака триумф в делата и в любовта. Главното е да не унивате и да посрещате всеки нов ден с усмивка. Ако към момента сте сами, през месеца може да имате щастлива среща. Повече общувайте завързвайте запознанства. Използвайте и помощта на други хора. Въпреки че почитатели в близост доста ще има, вашите очи гледат в разнообразни направления. Вие деликатно подхождате при избора на сътрудник в живота. След 11 февруари Венера влиза в дома на връзките и общуването с близките и колегата ще ви доставя наслаждение. Ще ви сближават интелектуалните ползи. Има възможност да срещнете сродна душа. Най-вълнуващият интервал ви чака през третата десетдневка на месеца, когато Венера се среща с Нептун. Под въздействието им ще се интересувате повече от прочувствената непосредственост, а не толкоз от физическия аспект на любовта. Вие сте в положение да разберете обичания човек от половин дума, а от време на време даже без думи. Изкуството може да играе специфична роля в връзките. Посещение на изложения и концерти, взаимни креативен действия - всичко това ще ви сближи повече и ще внесе естетика в връзките. В допълнение, времето е удобно за сантиментални пътувания. Ако решите да отидете с обичания човек даже на малко пътешестване, ще изживеете невероятни мигове. Финансово ще ви се усмихне шанса. Увеличение на заплатата или огромна награда, а може би спомагателен приход. Бъдете деликатни, защото има риск от контузии и произшествия.

Слънчевото затъмнение попада в дома на парите ви - това е още един симптом за активирането на финансовата сфера. Точката на затъмнение в съвпад с Меркурий, шефа на вашия дом на работата, демонстрира опцията за нарастване на приходите посредством въвеждането на някои нововъведения в професионалната сфера. Някои от вас ще решат да стартират да търсят нова, по-високоплатена работа.

Водолей – Хороскопът за февруари дава обещание за вас спокоен живот без проблеми и непотребни паники. Може да изпробвате силите си в разнообразни посоки. Сега можете да се запишете на някакъв курс. Усвояването на нова специалност може да открие пред вас нови благоприятни условия. Първата десетдневка на месеца е положително време за персоналния живот. Венера ще ви донесе естетика и наслада. Освен това във вашия знак до 19 февруари ще се намират Слънцето и Меркурий и те също ще дадат своя принос към позитивните трендове. Внимателно с любовните интриги и служебните флиртове! Може да се увлечете в любовна спекулация с сътрудник. Инициаторът на тези връзки ще бъдете вие самите. Тези, които към този момент имат постоянна връзка, също могат да се възползват от удобните условия на звездите. Бъдете изобретателни, създайте приятна любовна атмосфера и свежестта на възприятията ще се върне. През втората и третата десетдневка на месеца романтиката ще бъде сменена от по-прозаични тематики, свързани с паричните въпроси и имуществото. Венера през този интервал към този момент ще е в паричния бранш, тъй че ще е виновна за нарастване на финансовото положение, нови придобивки или облаги. Благоприятен интервал за работата и кариерата. Очакват се достижения, които ще усилят престижа ви. Можете да преуспеете в социална активност или при работа в огромен колектив. Ще бъдете прекомерно дейни, тъй че не е неприятно понякога да разпускате.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада във вашия знак, тъй че ще ви повлияе доста. Съвпада на точката на затъмнението с Меркурий демонстрира появяването на нови хрумвания и вие незабавно ще желаете да ги превърнете в действителност. Вероятно запознанство с забавни хора, които ще станат за вас проводници на смяната, в това число в персоналния живот. Някои ще пожелаят да нанесат промени във външния си тип.

Риби – През целия февруари проектите ви непрестанно ще се трансформират. Това, на което разчитате, няма да ви се получи по разнообразни аргументи, по тази причина се задоволявайте с дребното и избягвайте всевъзможни рисковани предприятия. Само в усамотение ще ви споходят истински хрумвания. Възможно е нещо да изобретите или да предприемете нещо ново. В прочувствен проект, интервалът ще бъде кондензиран с страсти и прекарвания. Първата десетдневка ще е спокоен интервал, само че обстановката се трансформира след 11 февруари, когато във вашия знак влиза планетата на любовта Венера. Вие ще бъдете в положително въодушевление, ще се появи огромно предпочитание да обичате и да бъдете обичани. На 19 февруари Слънцето и Меркурий се причисляват към Венера, а любовната атмосфера става по-оживена. Нарастват възможностите да си намерят сътрудник тези, които са още сами. Ставате доста привлекателни за противоположния пол. Вашият сексапил е безспорен, вие можете да съблазнявате и да завладявате с един взор, с един жест единствено. За тези, които към този момент имат втора половинка, времето също е удобно. Във връзка ви ще доминира взаимното съгласие, топлината и физическата естетика. Нептун, планетата на романтиката, също е в символ Риби, само че неговите сили от време на време са лъжливи. Не са изключени нереалистични упования за обич и вследствие на това следващо отчаяние. Може да разчитате на триумф и самопризнание на заслугите ви в работата.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари ще се случи в тайнствения дванадесети дом – дома на тестванията, грижите и рестриктивните мерки. Може би ще деянията интерес към духовната просвета и практики, религията. Ще се появят нови хрумвания, нови проекти, които могат да включват взаимно пътешестване с колегата ви или някакво образование. По време на слънчевото затъмнение планирайте бъдещето, само че би трябвало да го пазите в загадка от недоброжелатели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР