Овен – Ноември ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие

...
Овен – Ноември ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за зодиите овен - дева за предстоящия месец ноември

Овен – Ноември ще ви донесе задоволително провокации, само че вие сте подготвени да ги посрещнете. Ще се разкрият тайните, които би трябвало да бъдат разкрити. По всевъзможен метод би трябвало да избягвате кавги и разногласия с близките. Намерете по-добър метод да изразходвате силата си от това да потвърждавате нещо на някого. Понякога това ще бъде неизбежно, само че с известна мъдрост доста разногласията могат бъдат избегнати. Не позволявайте на гнева на другите да управлява вашите дейности. Стресът и потиснатите страсти предизвикват физически здравословни проблеми. Струва си да намерите по-добър метод да се отървете от тях.

През втората половина на месеца обстановката ще стане малко по-спокойна. Ако държите очите си отворени, ще имате фантастични благоприятни условия. Пазете се от произшествия на 23, 24 и 25 ноември.

Ако имате обичан човек, бъдете тактични и подбирайте деликатно думите си. Най-добрата тактичност в този момент е да се отстъпи и да се вършат взаимни отстъпки. С Венера в Стрелец ще имате мощна жадност за нови чувства и завършения. Юпитер през целият месец ще ви оказва позитивно и благотворно влияние, защото ще има единствено положителни аспекти. Ако не сте удовлетворени от връзката си, вземете нещата в свои ръце и се изправете пред проблемите. Ако не сте обвързани, ще имате доста благоприятни условия.

Телец – През ноември Фортуната блестящо се усмихва на представителите на знак Телец. Трябва обаче да се внимава да не изпуснете шанса, когато се приближи до вас. Това е добър месец, в който всичко ще върви добре. Потокът от позитивна сила ще се излива във всички аспекти на живота ви. Може да се разрешат някои здравословни проблеми.

Слънце в Скорпион ще ускори стремежът ви за дълбочина, фамилиарност и предпочитание за рискови чувства. Ще имате предпочитание да стигнете до дъното на всеки въпрос. Силата и мотивацията ще са движещи детайли през този интервал. Във финансовия бранш може да има дарове от най-различни източници или непредвидени благоприятни условия да спечелите малко пари. Може би нещо ще бъде решено във ваша изгода или ще получите някакъв бонус по време на работа.

За родените през третата десетдневка има възможност: да се уредят наследствени въпроси, да се подобрят финансовите благоприятни условия на брачният сътрудник или половият ви живота да стане по-активен. Ще можете да докажете на колегата си своите положителни планове. В любовната сфера шансът ви чака. Бъдете отворени за нови запознанства. Семейният живот ще се отличава с мир и естетика. Ще срещнете нови хора, които ще ви създадат щастливи.

Близнаци – Ноември е време, в което можете да изградите основата за по-добър живот. Като цяло ще се чувствате по този начин, като че ли сте се справили с множеството компликации. Това е удобно време за взимане на значими решения в персоналния ви живот. Звездите ще ви оказват помощ и ще ви дадат самоконтрол, който несъмнено ще ви би трябвало. В работата ще се почувствате по-спокойни. Това е месец, в който има повече благоприятни условия за деяние и даже в случай че някои са се сблъскали с промени, те могат да разчитат на солидна основа. Накратко, това е интервал на рестарт за Близнаците и нещата най-сетне стартират да се движат в вярната посока.

Ще имате блестящи хрумвания и ще вдъхновите доста хора. Добър миг е за тези, които търсят нова работа. Избягвайте дейности, които могат да ви навредят. Почивайте, когато имате потребност и това ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Юпитер ще благоприятства фамилните връзки, а до момента в който Марс е във Везни (до 18.11) също ще ви оказва помощ в любовта – най-вече на родените през третата десетдневка. Венера също ще повлияе върху любовният ви живот, тъй че в случай че към момента сте сами и търсите половинката си, възможностите да я срещнете са в действителност огромни. Уверете се, че възприятията ви са това, което в действителност мислите и че не се заблуждавате.

Рак – Ноември се обрисува като позитивен интервал за вас изключително по сантименталните въпроси. Финансовото състояние остава устойчиво, не се планува смяна. Засилва се наклонността да помагате на другите. Важно е да се заобикаля прекомерната работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават препоръки, които не са поискани.

В същото време Хирон предизвиква желанието ви за перфекционизъм и желанието да защитавате по-слабите и онеправданите. Също по този начин се изостря вашата креативност, раждат се нови новаторски хрумвания, разсънват се естествените ви гении и тяхното приложение в разнообразни планове, което ще увеличи вашето самочувствие и професионален имидж. Не би трябвало да се не помни, че преминавате през натоварен развой на вътрешна работа, стимулиран от наличието на Северния възел в символ Рак.

През ноември ви чакат много промени. За благополучие, всички те ще ви бъдат единствено от изгода. Благоприятното състояние на планетите ще ви защищава и ще ви оказва помощ във всички инициативи. Съсредоточете се върху това, което е в действителност значимо за вас, върху хората, които обичате, върху вашата работа и животът ви ще протече умерено. Със Слънцето в Скорпион вие ставате изключително чувствителни към тематиката за любовта и децата. Любовта ще изисква от вас повече от всеки път. Много неща ще изплуват на повърхността. Нарастват възможностите на свободните от вас да срещнат половинката си.

Лъв – През месец ноември се предлага на Лъва да стане по-отговорен в работата и плановете си, от осъществяването, на които зависят и други неща. Лесно ще се справите със комплицираните задания, изключително в професионалната област. Не се отхвърляйте от проектите си. Всяка смяна може да докара до задънена улица. От вложенията, изключително в персоналния бизнес се откажете.

Ситуацията се трансформира към по-добро, когато Слънцето на 22.11. ще влезе в символ Стрелец. Ще станете още веднъж по-жизнени, по-решителни и ще си възвърнете естественият блян към достижения. Марс, който се намира в третия ви дом на връзките (до 19.11.), ще увеличи доста вашето самочувствие. Ще бъдете преобладаващи и единствено от вас зависи да употребявате силата по позитивен метод.

Възможни са непредвидени разноски свързани със фамилията, пътувания и здравно лекуване. Грижете се по-добре за здравето си. Хранете се умерено, не се изнервяйте, укрепвайте имунната система. Полезно е да почивате повече, да спите задоволително.

Хороскопът за ноември дава обещание повече шанс в персоналния ви живот. Ще можете да се насладите на хармонията и просперитета, които звездите ще ви донесат в зоната на връзките. Можете да очаквате хубави връзки в фамилията. Малките недоразумения ще бъдат бързо позволени. Ако сте свободни, тогава вероятността от нови запознанства се усилва. Последният месец на есента ще донесе сантиментално въодушевление и ще сътвори предпоставките за появяването на нови усеща. Сега е идеалният миг да извършите идната стъпка.

Дева – Това е месец, в който би трябвало да растете във всички аспекти на живота си. Слънцето ви дава сила, възторг и креативност, с цел да се насладите на живота, да достигнете задачите си и да съумеете. Самочувствието и позитивното ви отношение ще ви оказват помощ да извършите положително усещане на хората, които могат да ви оказват помощ. Не би трябвало да се отказвате от нищо, преди да опитате и откакто опитате, до момента в който съумеете.

В кариерата (работата) си ще имате опция да покажете още един път своите благоприятни условия. Чувствате се подтиквани и можете да реализирате някои от задачите си доста сполучливо. Добрите резултати ще ви предизвикват да продължите. Меркурий ще ви даде блестяща мисъл, което ще ви помогне да намерите решение на най-сложните задания.

Може да почувствате в някои дни някаква неустойчивост в настроението си, както и смесени усеща. Венера в Стрелец ще ускори потребността ви от обич и любов, само че ще би трябвало да се потрудите по-усилено, с цел да ги получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към нарцисизъм. Ако се срещате с някого, внимавайте да не понижавате стандартите си, единствено с цел да задоволите потребностите си. Избягвайте да губите пари или да изпадате в задължения.

Втората половина на месеца Марс ви дава сила, разпоредителност, самочувствие и храброст. Подходящ миг за започване на нови планове. Повишеният съблазън и харизмата вършат това отлично време за запознанства или възстановяване на връзките. Трябва да прекарвате повече време с най-близките си. Ще забравите за проблемите в работата и просто ще се насладите на хармонията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР