Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на

...
Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен – Марс в Стрелец ще запази астрологическите трендове на уикенда, т.е. в живота ви ще има място единствено за нови усещания, фантазии, срещи, отмора, пътувания. Затова ще бъде мъчно за вас да се настроите за работа и идните трудови дни, в мозъка си към момента ще бъдете във времето на уикенда. Може да отнеме цялата седмица. Семейните представители на знака дано да отделят повече време на своя сътрудник и да не дават спомагателни аргументи за ревнивост. Добре ще бъде да се контролирате и да потискате егоизма си. Ако забележете раздор във взаимоотношенията си, не е належащо да се втурвате незабавно и да търсите отговор на въпроса, какво се е объркало, нито да търсите провинен. Много скоро проблемите в връзките ви ще останат в предишното. На свободните представители на знака не се предлага да търсят втората си половинка в обществените мрежи и в уеб страниците за запознанства. Първо, в действителност не е най-хубавият метод да срещнете там заслужен човек. Второ, любовните прекарвания сами ще ви намерят. Огледайте се в близост. Съдбата може да ви чака безусловно на всички места: на касата в супермаркета, на прилежащата маса в кафенето или даже просто на улицата.

Телец – През интервала ще се срещнете с щедростта и грандиозните планове на Сатурн, които ще ви оказват помощ да видите и да получите добър късмет. Ако приемете позитивната сила на планетата като подарък, има огромна възможност всичко да премине в областта на действието, само че може да отиде и на назад във времето, в случай че продължавате да спорите и да се чудите какво да предприемете. Мнозина ще запазят непоклатимост във връзката си, само че правилно е също и че Нептун може да пробие отбраната ви. Всичко ще бъде умерено и прелестно, като се изключи любовта. Взаимоотношенията могат да се пропукат по шевовете и вашият боязън от самотата ще работи като катализатор. Нестабилността е най-лошият призрачен сън за доста хора, само че измененията са неизбежни. Не е нужно да се разстройвате, да потъпквате гордостта си, да се съгласите с всички условия на колегата, просто, с цел да не разрасне спора. Вашата прочувствена ангажираност освен няма да помогне за разрешаването на обстановката, а може да утежни всичко още повече. Опитайте се да вземете вярното решение за себе си.

Близнаци – През седмицата ще бъдете фантастично мързеливи, само че може би заради това, че виталните ви сили са на практика на нулата. Цялата виновност е на вашият шеф Меркурий, който е умерено деен, само че незадоволително стимулиран в символ Овен. Вселената се пробва да ви съобщи значима информация, която да ви изведе от задънената улица, тъй че внимавайте за всичко извънредно. Търсете знаци (подсказване) към себе си. Любовният ви сюжет ще бъде топъл и радушен. Не е уместно за изясняване на връзките, за разногласия, изява на искания. Венера във вторник влиза в символ Овен, където ще се усеща слаба и това ще докара до прочувствена неустойчивост още в идващите дни. Наслаждавайки се на компанията на обичания човек, не забравяйте, че всичко може да се обърка. Веднага щом усетите, че стартира рецесия, не бързайте да избягате от нея. Конфликтът няма да бъде позволен самичък по себе си, тъй че в случай че имате недоволство от колегата си, говорете с него. Изразете страстите, даже да ви плашат. Имате всички шансове да постигнете компромис, тъй като множеството от проблемите са измислени от вас, а сътрудникът ще ви помогне да разсеете подозренията.

Рак – През тази седмица ще бъдете нерешителни и внимателни. От една страна може да се напише алегория за пропуснатите ви благоприятни условия, само че от друга - това време ще е еликсир за сърцето на феновете на постоянния живот. Юпитер ще ви кара да се съмнявате във всичко с мотив и без мотив, заради започване на ретроградното си придвижване в петък, само че към момента имате време да се настроите на вярната периодичност. Завистливи хора могат да се появят в живота ви и да стартират да плетат мрежи от интриги зад тила ви. Ако шестото ви възприятие алармира за заплаха, не се успокоявайте, а се вслушайте в него. Не доверявайте тайните си на външни хора, по-скоро заемете позицията на наблюдаващ, с цел да не пропуснете нещо значимо. Раците, които работят в огромни компании и предприятия може да завържат длъжностен флирт. Въпреки това си коства деликатно да разгледате цялата обстановка преди да се втурнете през глава в любовните прекарвания: възприятията може да се окажат краткотрайни, а работата остава за дълго време. Ако сте сигурни, че спомените за несполучливи взаимоотношения няма да ви тормозят всякога, когато се срещате в офиса с този човек, то можете да рискувате.

Лъв – Вие като хора на Слънцето нямате потребност нищо съответно да вършиме, с цел да блестите с ярката си светлина. Продължавайте да излъчвате своята положителна сила към света. Ще се стремите напористо да постигнете задачите си, пренебрегвайки потребностите на организма и душeвността си. Има заплаха да не съумеете да забележите клопките, скритите закани, някои фини нюанси по пътя си, тъй че не бързайте толкоз. Някои каузи е по-добре да бъдат отсрочени за в бъдещето. Вие сте същински доминанти по природа. На работното място постоянно се стремите да заемете водеща позиция и по същия метод - в една връзка. Сега е добре да се смирите малко и да се вслушате повече в своята половинка. Може би обичания човек от дълго време желае да доближи до вас, а вие просто го игнорирате? Намерете време почтено и намерено да разговаряте. Но свободните от вас в действителност би трябвало да вземат нещата в личните си ръце. Не се опасявайте да извършите първата стъпка: звездите ще ви съпътстват. Поемете самодейността и направете неща, които не чакат от вас. Обвързаните може да ги чака малко драма и сълзи. Всеки, даже и най-незначителния спор на ползи, може да се трансформира в сцена и изясняване на връзките. Подобно зрелище се нуждае от фенове и вие ще желаете да включите другари, родители и близки в действието. Поставянето на връзката на съда на обществеността в този момент е последното нещо, което би трябвало да вършиме.

Дева – Във вторник вашият шеф Меркурий ще се реалокира в символ Овен. За вас ще стартира нескончаем и сполучлив интервал. Ще се появят благоприятни условия да се постави ред във финансовата сфера. Нищо удивително не се обрисува на хоризонта. Вие ще работите, почивате и работите още веднъж. Основното нещо в тази поредност от дни е да запазите тази активност, с цел да можете завършите всичко, което не сте довършили. Не анализирайте и не бързайте да вземате съществени решения: позволете си малко да се отпуснете и да се насладите на свободата и флирта. Някои щастливци от вас дори ще имат по няколко увлечения, всяко от които в бъдеще може да се трансформира в нещо по-специално. Препоръчва ви се да зарадвате половинката си - да вземем за пример да приготвите сантиментална вечеря или да извършите непредвиден подарък. За по-сериозно обвързаните нещата стоят по малко по-различен метод. Дръжте страстите си под надзор, избягвайте да критикувате колегата си. Никой не обича да бъде упрекван, а за проблемите в една връзка нормално са отговорни двете страни. Ако приемете това, доста по-лесно ще се развият нещата.

Останалите зодии вижте тук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР