Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,

...
Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 декември: Много труден ден за 2 зодии

Овен
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъде ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.

Телец
Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижте, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.

Рак
Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.

Лъв
Това е един напълно не неприятен ден! Може сполучливо да решите имуществени въпроси, а и ще се зарадвате на непредвидени парични приходи. През този ден ще бъдете доста енергични и експедитивни и с помощта на поддръжката на авторитетни персони, ще може да постигнете много. Подобряването на ситуацията в обществото не е нещо непостижимо, само че с цел да запазите това, което сте постигнали, ще е належащо много да се потрудите, а и да си изградите безупречна известност. Може да се занимавате с комерсиална активност, тъй като през този ден на това занятие Ви чака триумф. Но от занимания с екстремални типове спорт е по-добре да се откажете.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Стрелец
Не мислете прекомерно за това, по какъв начин близките възприемат Вашия обичан човек. Така или другояче нито ще отгатнете възприятията му, нито ще разберете мислите му, само че с гаранция може да развалите своето въодушевление. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР