Овен Това е точното време за самостоятелна работа;по-добре е да

Овен Това е точното време за самостоятелна работа;по-добре е да ...

Ето какво вещаят звездите за 6 март


Овен
Това е точното време за самостоятелна работа;по-добре е да се съсредоточите върху нещата, които са разбираеми и полезни.Опитайте се да завършите започнатото по-рано, така че по-късно да имате време за нещо по-интересно и приятно.

Телец
Този ден може да бъде финансово успешен - възможни са печалби от лотария или ценни придобивки. Вечерта е препоръчително да отделите време на близките - опитайте се да намерите решение на семейните проблеми заедно.

Близнаци
През първата половина на деня ще има много нови задачи.Възможно е да се наложи да промените плановете. Не бързайте.Това не е най-добрият ден за вземане на решения в движение или бързайки да правите неща, които изискват повече внимание и грижи.

Рак
Действайте внимателно и предпазливо - под въздействието на емоциите можете да вземете грешно решение. Опитайте се да премисляте всяка стъпка и не общувайте с манипулатори - някой може да повлияе на избора ви.

Лъв
Не винаги е лесно да се разбирате с другите, понякога има сериозни разногласия.Но вие се държите спокойно и разумно, не допускате конфликти, опитате се да изгладите острите ръбове и да правите компромиси, когато е необходимо.

Дева
Бъдете готови близките ви да поискат обяснения от вас. Може би ще изразят своите оплаквания - опитайте се да реагирате по-спокойно на критиките и ако можете избегнете изясняването на отношенията.

Везни
Хороскопът обещава труден ден. Ще има повече неща, отколкото сте очаквали, но ще трябва да се справите с всичко. Ще се сблъскате със сериозни ежедневни проблеми - не бъдете нервни и не се опитвайте да се справяте сами с нещата.

Скорпион
Днес имате променливо настроение и от време на време стигате до крайности. Концентрирайте се върху решаването на ежедневните проблеми – очакват ви толкова домакинска работа и грижи, но не забравяйте и за почивката.

Стрелец
Днес ще изпитвате желание за нови преживявания. Някои от вас ще се впуснат в търсене на любовни приключения, а някои просто ще сменят обстановката и ще потърсят положителни емоции в пътуванията.

Козирог
Опитайте се да не загубите самообладание, дори и днес нещата да не вървят по план. Търпението също е полезно. Може да е трудно да се разбирате с хората около вас сутринта, но по-късно нещата ще се оправят.

Водолей
Днес дори обичайните дейности може да изискват повече внимание от обикновено.Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари проекти, за да поправите грешките. Не винаги е лесно да се намери общ език с другите; понякога възникват много напрегнати моменти.

Риби
Днес може да сте въвлечени в опасно приключение или да срещнете хора, които се оказват не такива, за каквито се представят. Като цяло, бъдете внимателни и се доверявайте само на интуицията си. И не пренебрегвайте съветите на приятели - те ще ви спасят от проблеми и ще ви предпазят от неприятности.

Източник: bulnews.bg