Овен Това е точното време за самостоятелна работа; по-добре е

...
Овен Това е точното време за самостоятелна работа; по-добре е
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за 6 март

Овен
Това е точното време за независима работа; по-добре е да се концентрирайте върху нещата, които са разбираеми и потребни. Опитайте се да завършите започнатото по-рано, тъй че по-късно да имате време за нещо по-интересно и прелестно.

Телец
Този ден може да бъде финансово сполучлив - вероятни са облаги от лотария или скъпи придобивки. Вечерта е целесъобразно да отделите време на околните - пробвайте се да намерите решение на фамилните проблеми дружно.

Близнаци
През първата половина на деня ще има доста нови задания. Възможно е да се наложи да измененията проектите. Не бързайте. Това не е най-хубавият ден за взимане на решения в придвижване или бързайки да вършиме неща, които изискват повече внимание и грижи.

Рак
Действайте деликатно и внимателно - под въздействието на страстите можете да вземете неверно решение. Опитайте се да премисляте всяка стъпка и не общувайте с манипулатори - някой може да повлияе на избора ви.

Лъв
Не постоянно е елементарно да се разбирате с другите, от време на време има съществени различия. Но вие се държите умерено и рационално, не допускате спорове, опитате се да изгладите острите ръбове и да вършиме взаимни отстъпки, когато е належащо.

Дева
Бъдете подготвени околните ви да изискат пояснения от вас. Може би ще изразят своите недоволства - пробвайте се да реагирате по-спокойно на рецензиите и в случай че можете избегнете изясняването на връзките.

Везни
Хороскопът дава обещание сложен ден. Ще има повече неща, в сравнение с сте очаквали, само че ще би трябвало да се справите с всичко. Ще се сблъскате със съществени ежедневни проблеми - не бъдете нервни и не се опитвайте да се справяте сами с нещата.

Скорпион
Днес имате изменчиво въодушевление и понякога стигате до крайности. Концентрирайте се върху решаването на ежедневните проблеми – чакат ви толкоз домакинска работа и грижи, само че не забравяйте и за почивката.

Стрелец
Днес ще изпитвате предпочитание за нови прекарвания. Някои от вас ще се впуснат в търсене на любовни завършения, а някои просто ще сменят ситуацията и ще потърсят позитивни страсти в пътуванията.

Козирог
Опитайте се да не загубите хладнокръвие, даже и през днешния ден нещата да не вървят по проект. Търпението също е потребно. Може да е мъчно да се разбирате с хората към вас сутринта, само че по-късно нещата ще се оправят.

Водолей
Днес даже нормалните действия може да изискват повече внимание от нормално. Възможно е да се наложи да се върнете към някои остарели планове, с цел да поправите грешките. Не постоянно е елементарно да се откри общ език с другите; от време на време пораждат доста напрегнати моменти.

Риби
Днес може да сте въвлечени в рисково премеждие или да срещнете хора, които се оказват не такива, за каквито се показват. Като цяло, бъдете деликатни и се доверявайте единствено на интуицията си. И не подценявайте препоръките на другари - те ще ви спасят от проблеми и ще ви предпазят от неприятности.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР