Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Вижте хороскопът за днешния ден

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Домашна отмора и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е належащо да се стремите към нови чувства, тъй като надали ще се окажат приятни. По-добре е желанията Ви да бъдат за привичните приятни занимания. Чувствителността Ви към физическо натоварване е нараснала и по тази причина в случай че се занимавате със спорт, това би трябвало да стане под наблюдението на умел треньор. Има възможност за пораждане на спорове с роднините. Несходството във възгледите по доста значими въпроси единствено по себе си е неприятно, само че различията може да се задълбочат заради несъвпадение на имуществени ползи, а градивен разговор може да се окаже на практика неосъществим.

Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а общителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.

Дева
Бъдете внимателни и деликатни при общуването с шефовете: ненужно смелите изявления и непотребната самостоятелност на разсъжденията, може да доведат до намаление на заплатата и загуба на предходния професионален статус. Деловите договаряния изискват прекомерно внимание и по тази причина ги проведете на добре известна територия. За страдание в дома си няма да съумеете да се отпуснете и да отпочинете. На раменете Ви ще легне товар от непознати грижи. Това ще Ви отнеме доста сили, а възприятието за морално задоволство все няма да се появява. Но пък вечерта въпреки всичко ще има опция нещо да Ви зарадва.

Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.

Скорпион
Замислете се за предишното: от събитията на от дълго време отминалите дни имат изгода, в случай че се вгледате деликатно в тях. Анализирайки своите и непознатите действия, ще стигнете до непредвидени заключения, които ще Ви разрешат да избегнете грешките в бъдеще. Ще стане допустимо възобновяване на остарели настоятелен връзки, които в този момент ще се окажат доста потребни и ще открият отлични вероятности. Само че в персоналната сфера опитите да се върне изгубеното, са обречени на крах. Лесно ще си върнете индивида, с който в миналото сте се разделили, само че нито наслада, нито даже нормално задоволство, няма да Ви донесе това.

Стрелец
Стрелците през днешния ден ще се отличават с неподозирано лукавство, с помощта на което ще реализират и своите невероятни резултати. Няма проблем, с който представителите на знака не биха могли да се оправят. Само че за последствията от своите действия те се замислят рядко и малко се вълнуват от връзките на обкръжаващите. Затова рискът да си завоюват нови врагове, е доста огромен. Трябва да се означи, че през днешния ден доста или малко, те решително ще пренебрегват леките пътища. Естествено, има и свое омагьосване да се опитат да прокарат своя пътека, само че за задачата е нужно прекомерно доста време, което би било допустимо да се употребява за нещо по-полезно.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Неочаквано и за самите Вас, ще се окажете в центъра на внимание, а това вероятно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание, комплиментите и приятните самопризнания? Само че би трябвало да сте претенциозни деликатни: избягвайте провокационното държание, защото ползата към Вашето държание може да се окаже умишлен. В къщи Ви чакат редица дребни наслади: дарове от членовете на фамилията, приятни сърпрайзи и просто удачни съвпадения. Ще имате опция чудесно да се повеселите.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР