Овен Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено

...
Овен Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено
Коментари Харесай

Хороскоп 18 юли: Шок и ужас за 3 зодии днес

Овен
Много подобаващ ден за осъществяване на настоятелен интервенции, изключително в случай че предприемате нещо, което е нужно на други хора, или в случай че действате редом с различен човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, изключително в случай че се касае за приемане на позволения, права или пропуски. Това е прелестен интервал за започване на бизнес в областта на търговията, осведомителното поръчителство, техниката, както и за пускане на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, договарянията, покупко-продажбите и обмена дават обещание да станат продуктивни. Възможно е обновяване на връзка с предходни сътрудници.

Телец
Вероятни са забавни оферти, които ще Ви се костват по едно и също време и примамливи, и елементарно осъществими. Само не си мислете, че нещо фактически хубаво през днешния ден Ви се дава безплатно. За това, което Ви е нужно, би трябвало да заплатите, и най-добре е, да не скъперничите. Ако към този момент сте определили задачата си, не жалете сили с цел да я осъществите. Естествено денем не един път ще Ви бъде тежко и ще чувствате отмалялост и празнина, само че всяко нещо отминава и се не помни.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по безусловно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-голямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неща, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.

Дева
Вероятни са професионални компликации и съществени различия с шефовете. Вашите триумфи и победи остават незабелязани, и това много Ви нервира. Когато се пробвате да привлечете вниманието на обкръжаващите към това, което сте съумели да постигнете, ще Ви припомнят за по-рано позволени неточности и пропуски. Даже и най-близките Ви хора няма да демонстрират благосклонност към Вашите недостатъци и понякога ще си разрешават много внезапни изявления и забележки, които, сред прочее, ще бъдат „ за Ваша полза”. Трябва да деянията изключителна мъдрост, с цел да запазите душевното си равновесие и да преживеете деня без прочувствени сривове.

Везни
Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Компанията, която сте събрали към себе си, може изключително доста да покаже, какви в действителност се явявате. Вгледайте се по-внимателно защо приказва Вашият избор на другари. Оценете какъв брой сила употребявате за неща, които Ви се костват значими и нужни. Помислете, по какъв начин бихте могли да усъвършенствате своята лична роля в този свят. Например, можете да се заемете с щедрост или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята благотворителност, в действителност може доста да измените, а това е извънредно значимо.

Козирог
Успешен ден, забавен и радостен, допускащ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и ненадейно да разберете, че то не е толкоз недостижимо. Пред Вас ще се открият доста нови вероятности - завладяващи, само че не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова активност, без значение от нейния темперамент. Денят също е подобаващ и за другарство, без значение от това, дали ще е публично, делово, неофициално или приятелско.

Водолей
Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг”.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР