Овен Имате желание да направите колкото се може повече. Не

...
Овен Имате желание да направите колкото се може повече. Не
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Имате предпочитание да извършите колкото се може повече. Не забравяйте обаче за възприятието за сдържаност, тъй като можете да създадете проблеми на себе си и даже да не го разберете. Луната в любовта ви прави буйни.

Телец
Намирате се в положение на относителна естетика и вътрешно успокоение. Това ви разрешава да владеете обстановките и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Вложете повече разсъдък в дейностите си.

Близнаци
Днес ще имате предпочитание да бъдете измежду другари, да можете да си поговорите за всичко - политика, стопанска система, преобразувания и персонални тематики. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и други

Рак
Имате потребност от съвета на добър другар, с цел да вземете вярното решение. Състоянието на здравето ви зависи от качеството на храната. Добре е да избягвате безразборното ястие и яденето на бързо и апропо.

Лъв
Денят дава обещание да бъде динамичен и разнороден. Ще ви трябват бързи реакции и дарба да вземате решения неотложно. Не са изключени някои недоразумения, само че като цяло връзката ви се развива сполучливо.

Дева
Планетарните въздействия са спорни. От една страна вие се характеризирате с готовност за интензивно деяние, въпреки това може да има условия, които пречат на реализирането на вашите планове.

Везни
Вашето преимущество е гъвкавостта и способността да се адаптирате към бързо изменящите се условия. Дори в случай че нещо не върви по проект, не се отхвърляйте и пробвайте още веднъж. Обмислете всички благоприятни условия, тогава ще съумеете.

Скорпион
Днес ще ви е от изгода да смекчите малко упоритостите си за триумф. Ако решите да забавите темпото на живота, това ще бъде вярното решение. Бъдете деликатни, обмислете деликатно ходовете си и избягвайте да бързате.

Стрелец
Заниманията със спорт, фитнес могат да доведат през днешния ден до контузии. Да се заобикалят излишествата в яденето, алкохола и секса. Неподходящата диета ще окаже въздействие върху черния дроб и подстомашната жлеза.

Козирог
Обемът на дилемите пораства, само че вие подхождате към отговорностите си прекомерно отговорно. Определете ясно целите си, избавете се от вторичното да не ви пречи и насочете напъните и силата си към главното.

Водолей
Разчитайте на себе си за всичко и не се доверявайте на преценките на другите хора. Може би някой ще ви каже, че проектите ви са прекомерно дръзки, само че вие знаете по-добре към какво да се стремите. Съдбата не е въпрос на случайност, тя е въпрос на избор.

Риби
Фокусирайте се върху стабилността си през днешния ден и бъдете отворени към своите близки. Вие сте в страхотна форма, само че обърнете внимание на диетата си, в случай че нямате сила. В любовта ви би трябвало повече сигурност, с цел да се чувствате добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР